Κώστας Μαρτάκης: "θέλω να ερωτευτώ"!

17.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να ερωτευτεί θέλει ο Κώστας Μαρτάκης, οπότε όσες πιστές και φαν του νεαρού αοιδού, ας προσέλθουν. Αν θα έχουν τύχει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να ερωτευτεί θέλει ο Κώστας Μαρτάκης, οπότε όσες πιστές και φαν του νεαρού αοιδού, ας προσέλθουν. Αν θα έχουν τύχει, δεν το ξέρω, ωστόσο δεν χάνουν και τίποτε άμα προσπαθήσουν. Εξάλλου, όπως ο ίδιος ο Μαρτάκης δήλωσε είναι σε φάση που ψάχνει τον έρωτα καθότι αυτός είναι η τροφή για έναν καλλιτέχνη. Και το δύσμοιρο το αοιδό εδώ και πολύ καιρό περνάει μεγάλες...πείνες. Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, αφού πρόκειται για ομορφόπαιδο.

Δε λες ευτυχώς, που μένει στο σπίτι - «στρατηγείο» του Ηλία Ψινάκη και ξεχνάει για λίγο την «ερωτική» λόρδα που τον έχει κόψει; Αν και όπως δήλωσε, στου Ψινάκη γίνεται σκληρή δουλειά καθώς εκεί είναι όλοι οι συνεργάτες του, από γυμναστή μέχρι χορογράφο και όλοι μαζί προσπαθούν να χτίσουν την εικόνα...i wanna be Sakis Ρουβάς. Αν και ο Μαρτάκης αρνείται πως προσπαθεί να μοιάσει στον Ρουβά, ο οποίος έχε υπόψη σου πως υπήρξε είδωλό του, από μικρό παιδί.

Πάντως, την original version δεν έχει τύχει να τη γνωρίσει από κοντά. Αλλά θα το ήθελε πολύ. Τι άλλο είπε ο Μαρτάκης στη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό; Πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους gays και πως δεν έχει τύχει να τον φλερτάρει κάποιος άνδρας, αφού ως τώρα το πρόγραμμά του ήταν σχολείο - γυμναστήριο - σπίτι. Τώρα, όμως, που μπήκε στο θαυμαστό κόσμο της show biz, ε όλο και κάποιο «τυχερό» θα έχει, αλλά όπως λέει, ξέρει πως να το αντιμετωπίσει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]