Οργιάζουν οι φήμες για Ευαγγελάτο!

17.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οικογενειακές στιγμές στο εξοχικό τους, στην Χαλκίδα περνούν οι άρτι αφιχθέντες από τα...Παρίσια, Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οικογενειακές στιγμές στο εξοχικό τους, στην Χαλκίδα περνούν οι άρτι αφιχθέντες από τα...Παρίσια, Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου. Και όσο αυτοί μαζί με τα παιδιά τους κάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του σπιτιού τους, πίσω στην Αθήνα οι φήμες για το επαγγελματικό μέλλον των δύο και κυρίως του Ευαγγελάτου, οργιάζουν. Ως το νέο μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΝΤ1 ξεκίνησε τις διακοπές του, αλλά δεν αποκλείεται να τις τελειώσει ως τη...συνεργασία που τελείωσε πριν καν αρχίσει!

Φήμες θέλουν τον Ευαγγελάτο να έχει πρόβλημα με το κανάλι του Αμαρουσίου κι αιτία δεν είναι άλλη από το κεντρικό δελτίο του σταθμού. Ο Ευαγγελάτος θέλει να είναι αυτός ο κεντρικός παρουσιαστής και η προοπτική να το συμπαρουσιάζει με την Έλλη Στάη, μάλλον δεν του αρέσει και πολύ. Η τελευταία έκανε τα «νερά» της στην αρχή, όμως στη συνέχεια πείστηκε κι έκτοτε όλα είναι «μέλι γάλα» με το κανάλι. Σε αντίθεση με τον γνωστό παρουσιαστή, τον οποίο οι φήμες θέλουν να έχει έρθει σε επαφή και με άλλα κανάλια. Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτόν, η θέση είναι παντού «καπαρωμένη», οπότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στον ΑΝΤ1 και να ξεκινήσουν από Σεπτέμβριο τη συνεργασία τους, χωρίς προβλήματα.

Πάντως, οι συνεργάτες του (τους έφερε όλους πακέτο από τον Alpha) έχουν πάρει τα γραφεία τους και περιμένουν να τελειώσουν οι οικογενειακές διακοπές των Ευαγγελάτων και να δουν τις εξελίξεις. Όσον αφορά την Τατιάνα, από τη νέα σεζόν, θα αφήσει τα κουτσομπολιά και θα καταπιαστεί με τα κοινωνικά προβλήματα. Μία ακόμη κλώνος της Όπρα Γουίνφρεϊ.