Ζαγοράκης - Λίλλη: περιμένοντας την κόρη

25.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης περίμενε τον διάδοχο για να έχει έναν άνθρωπο να παίζει μπάλα στον κήπο του σπιτιού,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης περίμενε τον διάδοχο για να έχει έναν άνθρωπο να παίζει μπάλα στον κήπο του σπιτιού, όμως ο...πελαργός είχε μάλλον άλλα σχέδια, αποφασίζοντας να φέρει στο ζευγάρι μία κόρη. Να έχει, βρε παιδί μου, και η Ιωάννα Λίλλη μία κοριτσίστικη συντροφιά και βοήθεια τώρα που έγινε νοικοκυρά. Η Ιωάννα βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όμως, το ζευγάρι (σε αντίθεση με άλλα) ήθελε να ξέρει από την αρχή το φύλλο του μωρού.

Έτσι, στην τελευταία τους επίσκεψη στον γιατρό, αυτός τους πληροφόρησε πως τον χειμώνα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους την κόρη. Όσον αφορά τον γάμο, η ιστορία με το διαζύγιο της Λίλλη είχε αίσιο τέλος. Επειδή, όμως, δεν προλάβαιναν να κάνουν θρησκευτικό γάμο, θα παντρευτούν μάλλον τον Οκτώβριο με πολιτικό. Ο θρησκευτικός θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι μαζί με τη βάφτιση του παιδιού.

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι έχει εξελιχθεί σε...υπόδειγμα σπιτόγατων και οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνουν σε στέκια της Θεσσαλονίκης είναι λίγες. Σε μία απ’ αυτές, πάντως, τους πέτυχε ο φακός ενός παπαράτσι απαθανατίζοντας για πρώτη φορά την Ιωάννα με φουσκωμένη την κοιλιά. Και πόσο το χάρηκα; Δε λέγεται. Από τη μία είχα ξεχάσει πως είναι η μορφή της Λίλλη και από την άλλη είδα και πως είναι έγκυος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]