Το πανάκριβο δώρο του Τζάνη στη Ναταλία Γερμανού

28.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα σου στείλω λουλούδια και δυο λόγια γλυκά κι ένα δαχτυλίδι για τα χρόνια πολλά». Άμα, ο άντρας έχει μέσα του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα σου στείλω λουλούδια και δυο λόγια γλυκά κι ένα δαχτυλίδι για τα χρόνια πολλά». Άμα, ο άντρας έχει μέσα του τον...τζεντλεμανισμό, δεν πα’ να ναι 50, δεν πα’ να ναι και 20, ξέρει πως να φερθεί σε μία γυναίκα. Πάρε παράδειγμα τον Θάνο Τζάνη, ο οποίος χάρισε στη Ναταλία Γερμανού για τη γιορτή της ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. Ένα σωρό νυχτοκάματα κόστισε το εν λόγω κόσμημα στον πρώην παίκτη του Dream Show, αλλά χαλάλι για το Ναταλάκι.

Ο φέρελπις αοιδός είναι σφόδρα ερωτευμένος με τη γνωστή στιχουργό και δεν έχει μάτια και...λεφτά, για άλλη. Η Γερμανού, την ημέρα της γιορτής της βρέθηκε στο κέντρο, όπου άδει ο αγαπημένος στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη παρέα. Εκεί, οι αφιερώσεις προς τη Ναταλία από τον αγαπημένο της έδιναν κι έπαιρναν, με τον κόσμο από κάτω να σκουπίζει τα μέλια που...χύνονταν από την πίστα, με τα γαρύφαλλα. Κι αυτή, όμως, έδειχνε να απολαμβάνει το όλο σκηνικό, ανταποδίδοντας στον αγαπημένο της με χαμόγελα και νάζια.

Κι ας εξακολουθούν να υποστηρίζουν κάποιοι, πως ο έρωτας του ζευγαριού είναι απλά μια αγάπη καλοκαιρινή που θα λάβει τέλος με τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου! Μάλιστα, οι «κακές γλώσσες» θέλουν τη σχέση τους ήδη να περνάει κρίση. Όχι ότι τσακώνονται και τα λοιπά. Απλά, κάτι δεν τους «κολλάει» και κυρίως από την πλευρά της Ναταλίας, που δείχνει να έχει κιόλας βαρεθεί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]