Άρης και Πλούτωνας "χωρίζουν" Ρέμο - Μακρυπούλια

29.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κακά μαντάτα έχει γνωστή αστρολόγος για τον επικείμενο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια. Η αστρολόγος κάθισε κι έψαξε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κακά μαντάτα έχει γνωστή αστρολόγος για τον επικείμενο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια. Η αστρολόγος κάθισε κι έψαξε τους πλανήτες του ζευγαριού και σε τι συμπέρασμα λες ότι κατέληξε; Ότι Ρέμος και Μακρυπούλια ναι μεν θα παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους είναι στανταράκι διαζύγιο! Κλαψ, κλαψ. Και όλα αυτά, λέει η αστρολόγος, τα κάνει ο Άρης με τον Πλούτωνα.

Δεν το συζητώ, η πρόβλεψη είναι για πολύ μπούχου, μπούχου. Ωστόσο, υπάρχει μία ελπίδα σωτηρίας για το ζεύγος, του οποίου η σχέση έχει περάσει από σαράντα κύματα. Τον Πλούτωνα τον έβγαλαν (ήταν πολύ μικρός) και πλέον δεν υφίσταται ως υπολογίσιμος πλανήτης. Οπότε τι σημαίνει αυτό; Αφού, πλέον δεν υπάρχει Πλούτωνας, δεν μπορεί να τα...τακιμιάσει με τον Άρη και να προκαλέσει τις αρνητικές εξελίξεις για το ζευγάρι.

Έτσι, Ρέμος και Μακρυπούλια μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τις προετοιμασίες για τον γάμο τους. Που, όμως, ακόμη, δεν ξέρουμε πότε και που θα γίνει. Βλέπεις, η 23 Σεπτεμβρίου, που ήταν και η αρχική ημερομηνία, έγινε «βούκινο» από την γιαγιά Μακρυπούλια και τώρα τα παιδιά, που θέλουν μυστικότητα, βρήκαν άλλη ημερομηνία.