Πότε θα κατακτήσει ο Σόμμερ το Χόλιγουντ;

29.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τώρα θα το κατακτήσει, όχι τώρα το κατακτά», με έχει φάει η αγωνία και το άγχος πότε θα κατακτήσει το ρημαδό Χόλιγουντ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τώρα θα το κατακτήσει, όχι τώρα το κατακτά», με έχει φάει η αγωνία και το άγχος πότε θα κατακτήσει το ρημαδό Χόλιγουντ (με το μπαρδόν κιόλας) ο Κώστας Σόμμερ. Όχι τίποτε άλλο, να μην έχουμε να τον ακούμε για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα εκεί, για τις προσπάθειες που κάνει και γενικά να φθάσει ο άνθρωπος στην Ιθάκη του (Χόλιγουντ) γιατί πολύ μας έχει κουράσει το ταξίδι του! Αν και τον ίδιο δε δείχνει να τον προβληματίζει το τελευταίο.

Το αντίθετο μάλιστα. Όπως δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη, ο ίδιος απολαμβάνει όλο αυτό το...ταξίδι, ενώ για ακόμη μία φορά δήλωσε πόσο δύσκολο είναι να καθιερωθείς στη Μέκκα του κινηματογράφου. Σου λέει πιο εύκολα κερδίσεις το τζακ ποτ στο τζόκερ, παρά κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ! Ο ίδιος, όμως, επειδή είναι πεισματάρης, το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να τα καταφέρει. Μάλιστα, έχει αγοράσει στο Λος Άντζελες, σπίτι και αυτοκίνητο, ενώ έχει γυρίσει δύο ταινίες (που βγήκαν σε dvd) και πάει για το τρίτο.

Ο Σόμμερ, ωστόσο, είναι τα μάλα ενθουσιασμένος με το πως λειτουργεί το σύστημα στο Χόλιγουντ. Για να καταλάβεις, στα γυρίσματα ενός dvd του, τον έπιασε η μέση και η παραγωγή του έφερε μασέρ και φυσιοθεραπευτή! Για τέτοια μεγαλεία μιλάμε. Σκέψου, δηλαδή, τι γίνεται σε σοβαρές παραγωγές. Χαβανέζες να τους κάνουν αέρα, θα έχουν. Προς το παρόν, πάντως, ο Κώστας βρίσκεται στον Πόρο για τα γυρίσματα της...υπερπαραγωγής, «Της αγάπης μαχαιριά»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]