Κώστας Μαρτάκης: υπερκόπωση λόγω διακοπών!

30.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θέλω επειγόντως διακοπές» άδει με πάθος και λικνίζεται με σκέρτσο ο Κώστας Μαρτάκης, όλο το καλοκαίρι. Και ο Ηλίας Ψινάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θέλω επειγόντως διακοπές» άδει με πάθος και λικνίζεται με σκέρτσο ο Κώστας Μαρτάκης, όλο το καλοκαίρι. Και ο Ηλίας Ψινάκης φρόντισε να κάνει το τραγούδι του επιθυμία. Σ’ όλα τα νησιά τον πήγε, από Μύκονο μέχρι Σκιάθο. Και για να μην τον κουράσει, φρόντισε οι μετακινήσεις τους να γίνονται πότε με θαλαμηγό και πότε με ελικόπτερο.

Φευ, όμως. Το συνεχές σούρτα - φέρτα ήρθε κι εξάντλησε τον φερέλπιδα αοιδό, ο οποίος έπαθε υπερκόπωση, λίγες μέρες πριν την έναρξη των εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Γονίδη. Και η συμβουλή του γιατρού ήταν σαφής. Ξεκούραση, ξεκούραση. Ειδάλλως, ο Κωστάκης δεν θα αντέξει να βγάλει εις πέρας το δύσκολο πρόγραμμα της...show biz! Έτσι, ο Ψινάκης ανέλαβε και πάλι δράση, προκειμένου ο «προστατευόμενός» του να επανέλθει και να ξεκινήσει τις πρόβες του.

Η...αποθεραπεία ήτο άκρως ξεκούραστη και χαλαρωτική. Το πρωί μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου μένουν. Το μεσημέρι φαγητό και ύπνο. Το απόγευμα ξανά μπανάκι και βόλτα στο χαλαρό, ενώ το βράδυ το πρόγραμμα είχε ψάρι σε κοσμικές ταβέρνες. Μετά από ένα τέτοιο πρόγραμμα δε δύναται να μην επανέλθει το ροδαλί χρώμα στο μάγουλο του Κωστάκη και δυναμωμένος πια να ριχτεί στη δουλειά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]