Και ηθοποιός η Χριστίνα Κολέτσα!

30.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προσπάθησε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά αυτό ούτε που...ασχολήθηκε μαζί της. Ο λόγος για την πρώην απόφοιτο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προσπάθησε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά αυτό ούτε που...ασχολήθηκε μαζί της. Ο λόγος για την πρώην απόφοιτο της «Μεγάλης του Fame Story Σχολής», Χριστίνα Κολέτσα, η οποία τον φετινό χειμώνα θα πιάσει μικρόφωνο, αλλά στα ψέματα! Τι σημαίνει αυτό; Η Κολέτσα για να γίνει τραγουδίστρια πήγε στο Fame, αλλά κατέληξε να γίνει(;) ηθοποιός.

Ο γνωστός σεναριογράφος, Λευτέρης Καπώνης της πρότεινε να συμμετάσχει στη νέα του σειρά κι επειδή ο άνθρωπος σέβεται τα...όνειρα της νεαρής, της έδωσε ρόλο που της πάει γάντι. Θα υποδυθεί την τραγουδίστρια, Νίκη. Έτσι και τα τραγουδάκια της θα λέει, που το έχει τόσο μεράκι και το όποιο υποκριτικό της ταλέντο θα ξεδιπλώσει!

Η Χριστίνα δηλώνει ενθουσιασμένη με την πρόταση που της έγινε και από την πρώτη στιγμή είπε το «ναι». Εξάλλου, σοβαρές και πρωταγωνιστικές προτάσεις για εμφανίσεις στην πίστα δεν είχε, οπότε η συμμετοχή της στο σήριαλ ήταν κάτι σαν...βάλσαμο. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που απόφοιτος του Fame δοκιμάζεται ως ηθοποιός. Την αρχή είχε κάνει η Καλομοίρα στην «Λάμψη», ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]