Και ο Μέμος Μπεγνής τραγουδιστής!

31.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα ξενύχτια του Μέμου Μπεγνή όλο το καλοκαίρι στο Romeo, όπου τον έβρισκε το ξημέρωμα με το μικρόφωνο στο χέρι να άδει με τον κολλητό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα ξενύχτια του Μέμου Μπεγνή όλο το καλοκαίρι στο Romeo, όπου τον έβρισκε το ξημέρωμα με το μικρόφωνο στο χέρι να άδει με τον κολλητό του, Γιώργο Τσαλίκη, ευτυχώς έπιασαν τόπο. Ο γνωστός ηθοποιός σύντομα θα γίνει και τραγουδιστής (όχι επαγγελματίας, αλλά ερασιτέχνης, όπως ακριβώς το προστάζει η μόδα) και μάλιστα σε ντουέτο έκπληξη.

Θα περίμενες πως σε μία τέτοια περίπτωση θα τραγουδούσε με τον Τσαλίκη, διότι αν...φίλος δεν «σπρώξει» φίλο, ποίος θα σπρώξει; Κι όμως, ο Μέμος δεν θα συνεργαστεί με τον Γιώργο, αλλά με τον Κώστα Μακεδόνα! Πως είπες; Την πρόταση την έκανε ο ίδιος ο Μακεδόνας στον Μπεγνή (γκλουκ) κι αυτός εννοείται πως πέταξε τη σκούφια του. Τέτοια ποιοτική πρόταση δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα. Κι αν σου τύχει, ούτε που το σκέφτεσαι.

Οι δύο άνδρες θα μπουν τις επόμενες μέρες στο στούντιο και όπως λέγεται το ντουέτο τους θα είναι ένα τραγούδι με ελληνο-ιταλικό στίχο. Ο Μακεδόνας θα πει τον ελληνικό και ο Μέμος τον ιταλικό! Έτσι, με αυτή τη συνεργασία ο Μπεγνής «παίρνει» την εκδίκησή του από τον μεγάλο του ανταγωνιστή, Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος όλο το καλοκαίρι μαζί με την Αποστολία Ζωή μας ζάλισαν για ένα lipstick που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]