Ξανά μαζί Δάντης - Φλώρα

01.09.2006
Μπόρα ήταν και πέρασε η κρίση που πέρασε η σχέση του Χρήστου Δάντη με την Φλώρα Θεοδώρου; Το ζευγάρι μετά από κάποιους μήνες χωρισμού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπόρα ήταν και πέρασε η κρίση που πέρασε η σχέση του Χρήστου Δάντη με την Φλώρα Θεοδώρου. Το ζευγάρι μετά από κάποιους μήνες χωρισμού είναι και πάλι μαζί και την είδηση της επανασύνδεσης φρόντισε να μας δώσει ο ίδιος ο Δάντης. Ε, να μας φύγει κι εμάς η αγωνία, αν τα παιδιά τελικά τα ξαναβρήκαν.

Βλέπεις, σε μία συνέντευξη πριν λίγο καιρό η νεαρή τραγουδίστρια είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, λέγοντας πως με τον Χρήστο δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Και να που δικαιώθηκε λίγο αργότερα. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Δάντης σε κυπριακό περιοδικό αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και πως απλά ο χωρισμός τους ήταν μία κρίση που ήρθε, ακούμπησε για λίγο και πέρασε. Εξάλλου, όπως δήλωσε με την Φλώρα είναι πολύ καλά μαζί και ερωτευμένοι περισσότερο από ποτέ. Σνιφ, σνιφ.

Αν θα παντρευτούν στο μέλλον; Δεν αποκλείει τίποτε. Το θέλουν και οι δύο, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να κάνουν σχέδια. Πάντως, θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί, αλλά προς το παρόν απολαμβάνουν την επανασύνδεσή τους. Εξάλλου, τώρα είναι τα...μέλια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]