Η Χαρά Βοσκοπούλου κέρδισε τη διατροφή

01.09.2006
Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από την ιστορία του Τόλη Βοσκόπουλου και της κόρης του, Χαράς. Λίγο ακόμη, δηλαδή και θα ξεχνάγαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από την ιστορία του Τόλη Βοσκόπουλου και της κόρης του, Χαράς. Λίγο ακόμη, δηλαδή και θα ξεχνάγαμε πως ο αοιδός αμφισβητεί την πατρότητα της μικρής. Ε λείπει και η Λαμπίρη για διακοπές, οπότε ποιος να μας θυμίζει ότι η ιστορία αυτή συνεχίζει να υφίσταται; Ώσπου, βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου και ένας νέος γύρος μόλις ξεκίνησε.

Το δικαστήριο, λοιπόν, δικαίωσε την Χαρά ως προς τα ασφαλιστικά μέτρα για τη διατροφή που ζητούσε κι έτσι ο Βοσκόπουλος θα πληρώνει μηνιαία διατροφή δύο χιλιάδες ευρώ. Βέβαια, η Χαρά δικαιώθηκε εν μέρει, αφού ζητούσε από τον πατέρα της έξι χιλιάδες ευρώ. Αλλά από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα!

Εννοείται, όμως, πως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ και τον χειμώνα θα έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Ο Βοσκόπουλος συνεχίζει να επιμένει πως η μικρή δεν είναι κόρη του και τώρα, όπως λέει, είναι ακόμη πιο σίγουρος. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο θα γίνει και η εξέταση DNA, οπότε και θα λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τότε, όμως, θα καταβάλλει κανονικά και με το νόμο τη διατροφή.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]