Τι τρέχει με Καϊλή - Ρεντζιά;

06.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Λυκαβηττό ήταν όλα τα λεφτά, από κουτσομπολίστικης απόψεως
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Λυκαβηττό ήταν όλα τα λεφτά, από κουτσομπολίστικης απόψεως και η μεγάλη χαρά της κάμερας του Star, που όλο το βράδυ γύρναγε σαν την τρελή, προκειμένου να προλάβει τα gossip της βραδιάς. Κι ευτυχώς για εμάς εστίασε σε δύο πρόσωπα, την Εύα Καϊλή και τον Ευθύμη Ρεντζιά. Οι κινήσεις και η συμπεριφορά των δύο ήταν κομμάτι περίεργες και όσοι άφησαν τον Χατζηγιάννη να τραγουδάει στη σκηνή και παρακολούθησαν αυτούς, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μάλλον είναι ζευγάρι.

Η Καϊλή και ο Ρεντζιάς έφθασαν στον Λυκαβηττό με άλλους δύο φίλους τους και πιθανόν λίγοι να τους έπαιρναν χαμπάρι, αν δεν έκαναν μία ώρα να αποφασίσουν που τελικά θα καθίσουν. Αφού βρήκαν τις θέσεις που ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις τους, φρόντισαν να βάλουν ανάμεσά τους τον φίλο. Ωστόσο, όλη τη βραδιά αντάλλαζαν βλέμματα και είχαν κάποια σούξου μούξου.

Όταν το κέφι άναψε και οι περισσότεροι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, η παρουσιάστρια του Mega κάθισε δίπλα στον μπασκετμπολίστα. Πιο άνετοι άρχισαν την κουβέντα, αλλά δυστυχώς για τους διπλανούς που προσπάθησαν να «κόψουν» κίνηση, ήρθε η κάμερα του Star και τους έκανε χαλάστρα. Καϊλή και Ρεντζιάς με το που την είδαν, χαμογέλασαν αμήχανα κι άρχισαν να απομακρύνονται. Κίνηση βέβαια που μόνο υποψίες δημιουργεί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]