"Ψυχρές" οι σχέσεις Αρναούτογλου - Θρασκιά

06.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συναντήσεις... υψηλού επιπέδου είχαμε στη συναυλία του Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συναντήσεις...υψηλού επιπέδου είχαμε στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό. Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ράνια Θρασκια, μεγάλοι φαν του αοιδού πήγαν να τον ακούσουν από κοντά. Την πιθανότητα να συναντήσει ο ένας τον άλλον στη συναυλία μπορεί και να την είχαν κατά νου, αλλά φευ φευ, δεν πρέπει να υπολόγιζαν πως θα τύχαινε να καθίσουν δίπλα δίπλα.

Ο Αρναούτογλου πήγε πρώτος με τον φίλο και συνεργάτη του Κωνσταντίνο Αγγελή και κάθισαν στις θέσεις τους. Λίγο μετά στον χώρο εμφανίσθηκε η Ράνια μετά της κολλητής της, Σίσσυ Χρηστίδου και χωρίς να ξέρουν που τις πάνε, οδηγηθήκαν στις θέσεις τους. Ω ναι, κατά μία τρελή(;) σύμπτωση οι θέσεις τους ήταν δίπλα δίπλα. Η Θρασκιά ήρεμη και κουλ κάθισε δίπλα στον Αρναούτογλου, χαιρέτισε όλους όσοι βρίσκονταν στα πέριξ κι αφού τακτοποιήθηκε, απευθύνθηκε στον διπλανό της. «Ω κι εσύ εδώ χρυσέ μου»; «Ναι, μωρέ. Είδα φως και μπήκα». Και στη συνέχεια έπεσε το...φιλί του Ιούδα για το θεαθήναι.

Αυτές ήταν και οι μοναδικές κουβέντες που αντάλλαξαν όλο το βράδυ οι πρώην συνεργάτες και αγαπημένοι. Γιατί καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας, ο Γρηγόρης κάπνιζε ωσάν το φουγάρο ακούγοντας Χατζηγιάννη και η Ράνια πότε τραγουδούσε και πότε σηκωνόταν να λικνιστεί στους ρυθμούς του αοιδού, πάντα υπό το...άγρυπνο και λοξό βλέμμα του Αρναούτογλου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]