Ελένη Μενεγάκη: φέρτε πλαστικούς να με εξετάσουν!

15.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Φέρτε πλαστικούς να με εξετάσουν» ζητούσε αγανακτισμένη η Ελένη Μενεγάκη και όσοι την άκουγαν το πρωί της Πέμπτης,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φέρτε πλαστικούς να με εξετάσουν» ζητούσε αγανακτισμένη η Ελένη Μενεγάκη και όσοι την άκουγαν το πρωί της Πέμπτης, αναρωτιόντουσαν τι έπαθε αυτή με την τσίμπλα στο μάτι και ωρυόταν έτσι. Λοιπόν, η Ελένη ήτο παρμένη - και με το δίκιο της - επειδή ένα περιοδικό άφησε σαφή υπονοούμενα πως η γνωστή παρουσιάστρια μέσα στα δέκα χρόνια που κάνει τηλεόραση, έχει κάνει κάποιες...εικαστικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο νέα από ποτέ.

Μάλιστα, είχαν και φωτογραφίες, μία του παρελθόντος και μία του παρόντος, όπου το «ρεπορτάζ» θα μπορούσε να ήταν και...βρείτε τις δέκα διαφορές. Ο δημοσιογράφος τις βρήκε και μας τις παρέθεσε. Λίγο μάγουλο, λίγο χείλη παραπάνω, λίγο σβήσιμο στις σακούλες κάτω από τα μάτια, πιο πλούσιο μπούστο. Το εν λόγω θέμα ενόχλησε την Μενεγάκη, η οποία με το «καλημέρα» στην εκπομπή της αναφέρθηκε στο θέμα.

Από τις λίγες φορές που η Ελένη σχολιάζει κάτι που γράφεται γι αυτήν, φανερά ενοχλημένη καλούσε όσους «άπιστους Θωμάδες» να προσέλθουν με τους πλαστικούς χειρουργούς τους και να ελέγξουν, αν έχει κάνει όλα αυτά. Στο πρόσωπό της, δηλαδή, διότι για το πλούσιο μπούστο της δεν σχολίασε τίποτε. Η Μενεγάκη απέδωσε το γεγονός ότι «κρατιέται», όχι ότι την έχουν πάρει τα χρόνια, στην καλή ζωή που κάνει και στο DNA της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]