Επιτέλους, διαζύγιο για Γουίτνεϊ Χιούστον - Μπόμπι Μπράουν

14.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεκατρία ολόκληρα χρόνια πήρε στην Γουίτνεϊ Χιούστον μέχρι να αποφασίσει να χωρίσει οριστικά από τον σύζυγό της, Μπόμπι Μπράουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεκατρία ολόκληρα χρόνια πήρε στην Γουίτνεϊ Χιούστον μέχρι να αποφασίσει να χωρίσει οριστικά από τον σύζυγό της, Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος - κατά πολλούς - είναι και η αιτία που έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Αλλά, όπως λέει και ο λαός, κάλλιο αργά παρά ποτέ! Την είδηση του χωρισμού ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Χιούστον, η οποία δήλωσε πως η διάσημη τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες ζήτησε διαζύγιο από τον Μπράουν κι αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Βλέπεις, στο παρελθόν το ζευγάρι ουκ ολίγες φορές είχε χωρίσει, αλλά πάντα στο τέλος τα έβρισκαν. Προς μεγάλη απογοήτευση της οικογένειας της Χιούστον, οι οποίοι έβλεπαν πως ο σύζυγός της την...κατέστρεφε και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Ωστόσο, τα προβλήματα στο γάμο τους τον τελευταίο χρόνο ήταν πολλά και η αντίστροφη μέτρηση είχε πλέον αρχίσει. Κι ας δήλωνε δημοσίως ο Μπράουν πως με τη γυναίκα του είναι αγαπημένοι και θα ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Βέβαια, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν πριν λίγους μήνες, όταν η αδελφή του Μπόμπι έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το σπίτι της Γουίτνεϊ με τα σύνεργα των ναρκωτικών πρώτη μούρη, κατηγορώντας την ντίβα ότι είναι εθισμένη στην κόκα. Η Χιούστον έκτοτε ήταν σαν να...αφυπνίσθηκε, αποφασίζοντας να επιστρέψει στην πραγματική ζωή. Ήδη, βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ, ενώ το διαζύγιό της με τον Μπράουν είναι το μεγαλύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]