Εξοργισμένη Μάρω Λύτρα...

15.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχες καιρό να μάθεις νέα για την Μάρω Λύτρα; Μη σε παίρνει το παράπονο. Εγώ είμαι εδώ για να σου τα πω όλα. Λοιπόν, τον τελευταίο καιρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχες καιρό να μάθεις νέα για την Μάρω Λύτρα; Μη σε παίρνει το παράπονο. Εγώ είμαι εδώ για να σου τα πω όλα. Λοιπόν, τον τελευταίο καιρό οι φήμες έχουν φουντώσει και θέλουν την Μάρω να είναι ξανά ερωτευμένη με έναν άλλον Κώστα. Τον Φραγκολιά αυτή τη φορά. Μάλιστα, ο φακός τους έχει συλλάβει σε κάποιες εξόδους τους, όπου Μάρω και Κώστας ήταν αρκετά εκδηλωτικοί και διαχυτικοί μεταξύ τους.

Μέχρι να κράτιουνται από το χέρι και να μιλάει ο ένας στο αυτί του άλλου, τους έχουν δει, ε και δεν ήθελαν και πολύ για να πουν ότι πρόκειται για το νέο έρωτα της πόλης. Ωστόσο, οι φήμες αυτές εξόργισαν τα μάλα την Μάρω, η οποία σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό αρνείται πως έχει σχέση με τον Φραγκολιά. Ούτε με αυτόν, ούτε με τον Χρήστο Δάντη και τον Δημήτρη Κοργιαλά, με τους οποίους επίσης είχε ακουστεί πως κάτι τρέχει.

Αντίθετα, η Λύτρα δηλώνει πως αυτόν τον καιρό είναι μόνη της και προσπαθεί να ξεπεράσει τον Κώστα Καραφώτη, με τον οποίο είχαν μία έντονη σχέση. Με τον Καραφώτη έχουν ακόμη επαφές και για του λόγου το αληθές, τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις, προηγούμενες μέρες.