Η Καλομοίρα ερωτεύτηκε! (φιλάαακια)

04.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πρώτη μου φορά, που χτυπάει τρελά, πάει να σπάσει η καρδιά μου. Πώς να σου το πω, δεν είναι καλά και τα ελληνικά μου».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πρώτη μου φορά, που χτυπάει τρελά, πάει να σπάσει η καρδιά μου. Πώς να σου το πω, δεν είναι καλά και τα ελληνικά μου». Η μέρα που οι περισσότεροι γονείς απεύχονταν να έρθει, δυστυχώς ήρθε. Η Καλομοίρα ερωτεύτηκε κι άντε να δουν ποιο «είδωλο» θα αφήσουν τώρα να ακούνε τα μικρά τους κοριτσάκια, αφού και η Αλεξάνδρα έχει μπει στην black list με το τραγούδι «Θα πάω στο πάρτι με τον κολλητό σου». Αν και η αλήθεια είναι πως η Καλομοίρα, ακόμη και τώρα που ερωτεύτηκε, φαίνεται πως είναι κορίτσι από σπίτι.

Παρόλο που η σχέση της με τον Γιώργο (αγνώστων λοιπών στοιχείων, αφού δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο) μετράει λίγο καιρό, η Καλομοίρα σκέφτεται ακόμη και τον γάμο. Η λέξη «νωρίς» δεν μετράει γι’ αυτήν, διότι πρόκειται για κορίτσι που κάνει μόνο σοβαρές σχέσεις με σκοπό τον γάμο. Το Καλομοιράκι είναι σφόδρα ερωτευμένο, ενώ τον δεσμό της φαίνεται πως τον εγκρίνουν ακόμη και οι γονείς της.

Δημόσιες εμφανίσεις με τον καλό της δεν έχει κάνει ακόμη και καλύτερα να σου πω. Δεν ξέρω, αν θα βαστάξουμε το θέαμα αυτό. Το αθώο Καλομοιράκι να στέκεται ως γυναίκα στο πλευρό ενός άνδρα. Έστω κι αν αυτός είναι σχεδόν συνομήλικος της. Το υποθέτω αυτό, διότι προς το παρόν δεν ξέρουμε ούτε την ηλικία του «εκλεκτού»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]