Στα δικαστήρια Δημητρίου - Τρούπης!

04.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν η Άντζελα Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη, αλλά μην τρίβεις τα χέρια σου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν η Άντζελα Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη, αλλά μην τρίβεις τα χέρια σου. Στον σύντομο, πλην πολυτάραχο γάμο τους δεν θα ανοίξει ακόμη ένα κεφάλαιο, οπότε θα έχουμε κι εμείς οι δόλιοι να γελάμε με την ψυχή μας. Δημητρίου και Τρούπης θα είναι στην ίδια πλευρά καθώς επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη τους κατηγορεί ότι δεν του αποπλήρωσαν το πολυτελές αυτοκίνητο που τους πούλησε.

Η λιμουζίνα είναι στο όνομα της Άντζελας. Επειδή, όμως, η «Λαίδη» διανύει περίοδο... ισχνών αγελάδων, ο Τρούπης μπήκε ως εγγυητής. Έτσι, ο επιχειρηματίας σέρνει και τους δύο στο δικαστήριο, ζητώντας τα υπόλοιπα χρήματα. Για να καταλάβεις, δε, πόσο έξαλλος είναι με την Άντζελα, το γεγονός ότι η γυναίκα βρίσκεται σε περίοδο διαζυγίου, διόλου τον απασχολεί. Ρε μπας και θέλει να τους ξανασμίξει, γι’ αυτό και τους σούρνει στα δικαστήρια; Μήπως, το δικαστήριο τους φέρει πιο κοντά.

Μπα. Ο επιχειρηματίας είναι έξαλλος επειδή η Δημητρίου δεν σεβάστηκε την φιλία τους και δεν ήταν ειλικρινής μαζί του. Να του έλεγε, δηλαδή, πως δεν έχει λεφτά και αυτός θα έδειχνε μία σχετική κατανόηση. Το αυτοκίνητο το αγόρασαν λίγο πριν τον γάμο τους και τότε λέει ο επιχειρηματίας πως το ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένο, ερωτευμένο και μες στην τρελή ευτυχία. Πάντως, η Άντζελα αρνείται πως του χρωστάει χρήματα, λέγοντας πως επέστρεψε το αυτοκίνητο, επειδή αυτό παρουσίασε προβλήματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]