Ηλίας Ψινάκης εναντίον Μαρίας Ιωαννίδου!

04.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για να τα βάλει κανείς με τον Ηλία Ψινάκη, θα πρέπει να είναι... αγνός, άσπιλος και αμόλυντος, διότι διαφορετικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για να τα βάλει κανείς με τον Ηλία Ψινάκη, θα πρέπει να είναι... αγνός, άσπιλος και αμόλυντος, διότι διαφορετικά μαύρο φίδι που τον έφαγε. Για ρώτα και την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία όταν καταφέρθηκε εναντίον του Ψινάκη, δεν είχε κάνει ένα... φλας μπακ στο παρελθόν της, με αποτέλεσμα ο Ηλίας να την πιάσει στο στόμα του και να γελάνε ακόμη οι ρέγκες!

Ο Ψινάκης, λοιπόν, είχε πάει προσκεκλημένος στον Θέμο Αναστασιάδη, όταν αυτός του έδειξε το βίντεο, που η Ιωαννίδου τον κατηγορούσε για τον Κώστα Μαρτάκη. Η απάντηση του μάνατζερ ήτο άμεση, χαριτωμένη, «σφάζοντας» την με το βαμβάκι. Διηγήθηκε, λοιπόν, μία ιστορία με τον Φρέντυ Γερμανό, ο οποίος όταν ανακάλυψε ότι είναι άρρωστος ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους, στον τάφο του να γράψουν μόνο τη λέξη «Ησυχία».

Η Ιωαννίδου, όμως, πλημμυρισμένη από έναν... χείμαρρο συναισθημάτων για τον εκλιπόντα σύζυγό της έγραψε πάνω στην ταφόπλακα: «Αγάπη μου, μπίρι μπίρι μπίρι, το παπάκι σου»! Αν κάποιος άλλος έλεγε το περιστατικό ίσως και να πέρναγε στο ντούκου. Μπορεί να συγκινούμασταν κιόλας, από μία τέτοια ιστορία αγάπης. Με τον Ψινάκη, όμως, μόνο να γελάσουμε μπορούσαμε. Ειδικά, όταν την αποκάλεσε «γερομπεμπέκα» και πως θα σταματήσει μόνο αν της δώσεις μία τσίχλα. Περιμένω την απάντηση της Ιωαννίδου, γιατί έχω τα νεύρα μου σήμερα και θέλω κάτι να γελάσω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]