Ανδρέας Μικρούτσικος εναντίον Σοφίας Αλιμπέρτη!

06.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πόσο μ’ αρέσει ο... αγγελικά πλασμένος κόσμος της τηλεόρασης δεν μπορώ να στο πω με λόγια. Ειδικά, αυτή η «πολιτική"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πόσο μ’ αρέσει ο... αγγελικά πλασμένος κόσμος της τηλεόρασης δεν μπορώ να στο πω με λόγια. Ειδικά, αυτή η «πολιτική»... φίλος έδωσε σε φίλο γαϊδουράγκαθο με φύλλο, με συναρπάζει τα μάλα. Τελευταίος που πρόσφερε το άνωθεν φυτό σε «φίλο» είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Σοφία Αλιμπέρτη. Σε πρόσφατες δηλώσεις του κι ερωτηθείς ο Ανδρέας για την επιστροφή της Αλιμπέρτη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ήταν ιδιαίτερα καυστικός μαζί της.

Χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως ένα βήμα πίσω, όταν η ίδια πηγαίνοντας πέρυσι στον ΑΝΤ1 δήλωνε ότι θέλει να κάνει και άλλα πράγματα στην καριέρα της. Κοίτα, τον «πιανίστα» Ανδρέα δεν τον πυροβολείς για τη συγκεκριμένη άποψη. Μεταξύ μας, μπορεί να έχει και δίκιο. Ωστόσο, στην περίπτωσή του ισχύει το: «ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλέτω». Κι αυτό, διότι και ο Μικρούτσικος τη φετινή χρονιά κάνει όχι ένα βήμα πίσω, αλλά μπήκε στην κάψουλα του χρόνου και μας φέρνει από το μακρινό παρελθόν «Το μεγάλο παζάρι».

Είπαμε, όμως, στην τηλεόραση είναι όλα... αγγελικά πλασμένα και ο καθένας ψάχνει τρόπο να δημιουργήσει μία κόντρα. Εξάλλου, φέτος είναι της μόδας. Σαν τις στρογγυλές μπότες. Πάντως, όσοι άκουσαν τις δηλώσεις του Μικρούτσικου και την - τρόπω τινά - επίθεσή του στην Αλιμπέρτη, είπαν πως τις έκανε, επειδή απέναντι είναι η εκπομπή «Αυτό μας έλειπε» που συμπαρουσιάζει η Δήμητρα Ρουμπέση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]