Η απάντηση της Ιωαννίδου στον Ψινάκη!

06.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σιγά μην άφηνε η Μαρία Ιωαννίδου να περάσουν στο ντούκου όσα είπε γι’ αυτήν ο Ηλίας Ψινάκης, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σιγά μην άφηνε η Μαρία Ιωαννίδου να περάσουν στο ντούκου όσα είπε γι’ αυτήν ο Ηλίας Ψινάκης, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Είχε γρήγορα αντανακλαστικά και η απάντηση που έδωσε ήταν άμεση. Τόσο έξαλλη δεν την είχαμε δει ούτε επί Fame Story, όταν είχε τις κόντρες της με την Εύη Δρούτσα. Το γεγονός ότι ο Ψινάκης αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, εξόργισε τα μάλα την Ιωαννίδου, αφού αυτό είναι και το «ευαίσθητο σημείο» της.

«Γίνομαι ύαινα όταν μιλάνε για τον Φρέντυ» δήλωσε και πίστεψε με, το εμπεδώσαμε. Τι κι αν ο δαιμόνιος μάνατζερ την είπε «γεροντομπεμπέκα» που σταματάει άμα της δώσεις τσίχλα; Φαίνεται πως πέρασε στα ψιλά, αφού είχε να ασχοληθεί με τα όσα έγραψε πάνω στον τάφο του Γερμανού. Όπως είπε, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε πριν «φύγει» και είναι κατά κάποιον τρόπο μία υπόσχεση που έδωσαν, ότι θα τα πουν κάπου, κάποτε.

Μπρρρ, ανατρίχιασα πρωινιάτικα με τους τάφους και τη μετά θάνατο ζωή. Γι’ αυτό και θα σου πω τι πιστεύει η Ιωαννίδου για τον Ψινάκη. Πως πρέπει να κάνει λίφτινγκ και στο μυαλό του. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη; Πάντως, η Ιωαννίδου φαίνεται πως είναι ενοχλημένη και με τη Ναταλία Γερμανού - επιστήθια φίλη Ψινάκη - η οποία δεν έχει πάρει ακόμη θέση. Και δεν ξέρω άμα θα το κάνει κιόλας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]