Δεν υιοθετεί τελικά η Μαντόνα!

06.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν την Μαντόνα να βαδίζει στα χνάρια της Αντζελινα Τζολί και άλλων χολιγουντιανών σταρ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν την Μαντόνα να βαδίζει στα χνάρια της Αντζελινα Τζολί και άλλων χολιγουντιανών σταρ και να υιοθετεί κι αυτή ένα ορφανό από τις χώρες του Τρίτου κόσμου. Μάλιστα, έλεγαν πως η «Βασίλισσα της Ποπ» διάλεξε ανάμεσα σε πολλά παιδάκια ένα αγόρι ενός έτους. Κι εκεί, που με είχε πάρει η συγκίνηση για την κίνηση της Μαντόνα, βγαίνει ο εκπρόσωπος της και διαψεύδει τα πάντα.

«Η Μαντόνα δεν πρόκειται να υιοθετήσει» είπε κατηγορηματικά και σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Μα γιατί; Η ντίβα, αν και είναι ευαισθητοποιημένη στο θέμα των παιδιών, δεν προτίθεται να υιοθετήσει, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Η αλήθεια είναι πως με τον Γκάι Ρίτσι σκέφτηκαν κάποια στιγμή το ενδεχόμενο αυτό, όμως είναι μία χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία και αυτή την περίοδο δεν είναι σε... mood να περάσουν κάτι τέτοιο.

Πάντως, η Μαντόνα και ο Ρίτσι αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Μαλάουι, σε ιδιωτική επίσκεψη. Τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να χτίζει ορφανοτροφείο για παιδιά που πάσχουν από AIDS ισχύουν. Μάλιστα, για την κατασκευή του θα δαπανήσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]