Σίριαλ ο κρυφός γάμος του Βαλάντη!

12.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τς, τς. Πόσοι «άπιστοι Θωμάδες» κυκλοφορούν τελικά γύρω μας. Παντρεύτηκε κρυφά ο Βαλάντης και οι περισσότεροι δεν το πιστεύουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τς, τς. Πόσοι «άπιστοι Θωμάδες» κυκλοφορούν τελικά γύρω μας. Παντρεύτηκε κρυφά ο Βαλάντης και οι περισσότεροι δεν το πιστεύουν. Θεωρούν ότι ο γάμος είναι «μούφα», ενώ οι ακόμη πιο δύσπιστοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει νύφη Κατερίνα! Κι αυτό, διότι ο Βαλάντης εδώ κι ένα χρόνο που έχει σχέση δεν έχει εμφανίσει την καλή του. Ενώ αν την έβγαζε στην γύρα όπως κάποτε ο γύφτος την αρκούδα, κανείς δεν θα είχε αμφιβολία.

Τι και αν ο αοιδός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη κι έδωσε πληροφορίες για τον γάμο; Τι κι αν η πρώην αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του, Έλενα Γκρέκου βγήκε στης Τατιάνας κι έκλαιγε με μαύρο δάκρυ που πληροφορήθηκε για τον γάμο από την τηλεόραση; Λίγοι πιστεύουν πως είναι αλήθεια η ιστορία. Ωστόσο, ο Βαλάντης, όπως είπε στην Μενεγάκη, παντρεύτηκε στη Ρόδο με παπά, κουμπάρο και παρουσία μόνο των γονιών τους. Μάλιστα, από τις πρώτες μέρες της σχέσης ήταν σίγουρος πως με αυτή τη γυναίκα θα παντρευτεί.

Κάτι που δεν ένιωσε ούτε μία στιγμή με την Γκρέκου. Υποψιάζομαι δεύτερο γύρο κλαυθμού και οδυρμού της αοιδούς. Εξάλλου, οι δυο τους είχαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους, δεν ταίριαζαν ούτε με σφαίρες, ενώ ο ερχομός του γιου τους, δεν ήταν σχεδιασμένος. Απλά προέκυψε κι επειδή ο Βαλάντης είναι άνδρας που αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αποφάσισαν να το κρατήσουν. Ωστόσο, η γέννηση του μόνο καλό δεν τους έκανε και λίγους μήνες μετά χώρισαν. Το παιδί τώρα ζει με τους γονείς της Γκρέκου στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο αυτό ο αοιδός πέταξε την... ταβανόπροκά του: «Αυτή κάνει καριέρα στην Αθήνα και το παιδί μεγαλώνει με τους παππούδες». Βλέπω την ιστορία να συνεχίζεται, ενώ από το πουθενά μας προέκυψε... σήριαλ Βαλάντης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]