Άγριος καβγάς για τα μάτια της Βίσση

12.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μύγα στο σπαθί του» φαίνεται πως δεν σηκώνει ο αγαπημένος της Άννας Βίσση, Χρήστος Ψωμόπουλος, ειδικά σε ο, τι έχει να κάνει με την καλή του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μύγα στο σπαθί του» φαίνεται πως δεν σηκώνει ο αγαπημένος της Άννας Βίσση, Χρήστος Ψωμόπουλος, ειδικά σε ο, τι έχει να κάνει με την καλή του. Ο Ψωμόπουλος, αν και νέος στην ηλικία, είναι από την... παλιά πάστα ανδρών, που άμα συνοδεύουν τη γυναίκα τους, απαγορεύεται να της ρίξει πάνω - έστω και αστραπιαίο - βλέμμα άλλος άνδρας. Ο παραβάτης τιμωρείται αυστηρά από τον συνοδό!

Αυτό φαίνεται πως συνέβη στα εγκαίνια του μαγαζιού της Βίσση, το Pomodoro πριν λίγες μέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο νεαρός και γλυκούλης τραγουδιστής του μαγαζιού όλο το βράδυ δεν πήρε τα μάτια του από την αοιδό, ενώ της αφιέρωνε το ένα μετά το άλλο τραγούδι. Αυτή, ως αφεντικό αλλά και καλλιτέχνιδα, φάνηκε να συγκινείται (μη φανταστείς τίποτε το πονηρό) από τον συνάδελφό της, ανταποδίδοντας του με χαμόγελα. Ούι μάνα μου. Την ίδια συγκίνηση δεν ένιωσε ο σύντροφος της, ο οποίος βλέποντας τον τραγουδιστή να κοιτάει στα μάτια την αγαπημένη του, έγινε «ταύρος»!

Λέγεται πως στο μαγαζί ξέσπασε άγριος καβγάς και αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι, το... τολμηρό και θρασύ αοιδό, δεν ξέρω αν θα τη σκαπούλαρε. Κάποιες γυναίκες, ίσως και να ένιωθαν κολακευμένες από την αντίδραση του καλού τους, διότι πως να το κάνουμε ο τύπος του πολλά βαρύ και ασήκωτου άνδρα έχει πέραση. Δε συνέβη, όμως το ίδιο με την Βίσση της οποίας το... mood χάλασε. Και για του λόγου το αληθές, κατά την έξοδό της από το μαγαζί, όχι μόνο δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους - παπιά (λόγω βροχής), αλλά τους πήρε κιόλας σβάρνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]