Δημητρίου: Παντρεύτηκα τον Τρούπη για να αναγνωρίσει την Όλγα!

12.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν νομίζεις πως γλίτωσες από το «φαινόμενο» Άντζελα Δημητρίου, δυστυχώς απατάσαι οικτρά! Κάθε μέρα έχουμε κι από ένα νέο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν νομίζεις πως γλίτωσες από το «φαινόμενο» Άντζελα Δημητρίου, δυστυχώς απατάσαι οικτρά! Κάθε μέρα έχουμε κι από ένα νέο της κι εγώ ως «αντζελοδημητριουλόγος» είμαι εδώ να στα λέω. Σήμερα, λοιπόν, έχουμε την δήλωση - βόμβα της «Λαίδης» πως παντρεύτηκε τον Γιώργο Τρούπη για να αναγνωρίσει το παιδί της. Την Όλγα εννοεί, μη νομίζεις δηλαδή ότι έχει και τρίτο. Μιλάμε για φοβερή ιστορία. Ούτε η Μάρθα Βούρτση δεν είχε παίξει τέτοιο ρόλο.

Η Άντζελα, λοιπόν, δήλωσε πως ξαναπαντρεύτηκε τον Τρούπη, επειδή αυτός της υποσχέθηκε πως θα σταθεί δίπλα στην Όλγα, θα την έχει σαν παιδί του και θα την αναγνωρίσει. Κάτι, που ο πραγματικός πατέρας της αρνείται πεισματικά. Εξάλλου, η Δημητρίου, αν θυμάσαι, είχε συναντηθεί ξανά με τον Τρούπη την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πατέρα της κόρης της και ο ένας έστελνε εξώδικα στον άλλον. Ο Γιώργος της συμπαραστάθηκε, οπότε φαντάζομαι πως μία υπόσχεση ότι θα αναγνωρίσει το παιδί σου είναι ένας καλός λόγος να παντρευτείς κάποιον. Παρόλο που είμαστε στο 2006 και όχι στη δεκαετία του 60, που ήταν μόδα τέτοιοι γάμοι. Αν έχεις δει ταινίες του Ξανθόπουλου, θα καταλάβεις.

Πάντως, ο Τρούπης μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει άσχημα για την Άντζελα. Έχει αφήσει τα υπονοούμενα του, αλλά ευθέως κακή κουβέντα δεν έχουμε ακούσει από το στόμα του. Αν και είπε πως μετάνιωσε που την ξαναπαντρεύτηκε, δεν έχει μετανιώσει για το διαζύγιο, ενώ αποκλείει να παντρευτούν για τρίτη φορά στο μέλλον. Καλά, αυτό ούτε η Λιζ Τέιλορ δεν το έχει κάνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]