Χοψωνίδου: "Γνώρισα τον Γκαβάλι". Τι μας λες;

31.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποτέ μου δεν κατάλαβα τους? φερέλπιδες διάσημους, οι οποίοι φροντίζουν να μας ενημερώνουν για ο, τι συμβαίνει στη ζωή τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποτέ μου δεν κατάλαβα τους... φερέλπιδες διάσημους, οι οποίοι φροντίζουν να μας ενημερώνουν για ο, τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ας πούμε, ερωτεύονται; Βγαίνουν και το λένε. Χωρίζουν; Πάλι το λένε. Βήχουν επίσης. Ακόμη και πρόταση για δουλειά αν έχουν, πρώτα θα ενημερώσουν το κοινό, λες κι έχει άγχος πως πάνε τα επαγγελματικά τους, και μετά θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. Πάρε για παράδειγμα την Ολυμπία Χοψωνίδου, η οποία μας ενημέρωσε πως στον διαγωνισμό «Μις Ευρώπη» γνώρισε τον Ρομπέρτο Γκαβάλι.

Μιλάμε για τεράστια επιτυχία, την οποία η «Σταρ Ελλάς» έκρινε καλό να μοιραστεί μαζί μας. Τι συγκίνηση. Γιατί εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να σου πει κοτζάμ Γκαβάλι: «Άμα έρθεις στην Ιταλία, πέρνα λίγο να σε δω». Σου λέει η Ολυμπία, τον μπάνισε τον σχεδιαστή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, που την «έκοβε» από την κορφή μέχρι τα νύχια. Γι’ αυτό και μετά στο πάρτι που ακολούθησε της έκανε την παραπάνω σημαντική πρόταση.

Η «Σταρ Ελλάς» ενθουσιάστηκε τα μάλα με την γνωριμία, οπότε το γεγονός πως στον διαγωνισμό γύρισε όπως πήγε, χωρίς δηλαδή κάποια διάκριση, μήτε που την ένοιαξε. Περισσότερα πράγματα δεν είπαν. Ε και τι να πεις με τόσο κόσμο και φασαρία. Πάντως, από καρδίας της εύχομαι και εις ανώτερα. Άντε και ένα «good evening» με τον Αρμάνι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]