Αλεξανδράτου: Και από παρουσίαση... μοντέλο!

31.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με μεγάλη αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε να αρχίσει η μουσική εκπομπή της Τζούλιας Αλεξανδράτου για να την... απολαύσουμε και ως παρουσιάστρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μεγάλη αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε να αρχίσει η μουσική εκπομπή της Τζούλιας Αλεξανδράτου για να την... απολαύσουμε και ως παρουσιάστρια. Ένα θα σου πω. «Ήταν η ζωή μας κόλαση και μας την έκανε απόλαυση»! Και δεν το εννοώ, όπως το λέει ο «φίλος» της Διονύσης Μακρής, με την καλή έννοια δηλαδή. Το αντίθετο. Τα κατάλοιπα του μοντελινγκ παρελθόντος της την ακολουθούν και σε αυτό της το εγχείρημα και παρόλο που στην εκπομπή έχει πάει ως παρουσιάστρια, πόζαρε ως μοντέλο.

Δε λέω και η Εύη Αδάμ είναι μοντέλο, αλλά όταν παρουσιάζει το «Mega Star» δεν είναι σα να φωτογραφίζεται για την κολεξιόν του Μιχάλη Ασλάνη. Σε αντίθεση με την Τζούλια, η οποία όταν έβρισκε καναπέ, καρέκλα ή γωνία στο στούντιο, στηνόταν και περίμενε το πουλάκι για να χαμογελάσει! Όσο, δε, για τις διάσημες γκριμάτσες της, ένα έχω να σου πω: πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

Ουκ ολίγες φορές, η Αλεξανδράτου χωρίς να το καταλαβαίνει (δε λέω μπορεί να το έκανε κι επίτηδες) έκανε τις ξινές γκριμάτσες, ενώ όταν γελούσε με τον συμπαρουσιαστή της ήταν σα να έβλεπες μπροστά σου την Κρουέλα Ντε Βιλ, στο σαφώς πιο όμορφο της. Αμ το άλλο; Επειδή έχει κάνει και τραγουδίστρια, φρόντισε να μας τραγουδήσει, ενώ εμφανίσθηκε και ως Πέγκυ Ζήνα στο «Νόημα». Ωιμέ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]