Τα "μοναχικά" γενέθλια της Μάρως Λύτρα!

07.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι όταν ακούω για «μοναχικά γενέθλια». Μου σφίγγεται το στομάχι, ένας κόμπος κατσικώνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι όταν ακούω για «μοναχικά γενέθλια». Μου σφίγγεται το στομάχι, ένας κόμπος κατσικώνεται στο λαιμό μου και γενικά «ματώνει» η ψυχή μου. Τα ίδια συμπτώματα ένιωσα όταν το νεανικό δελτίο του Star προανήγγειλε ρεπορτάζ για τα «μοναχικά γενέθλια» της Μάρως Λύτρα. Άσχετα, αν στη συνέχεια από το ίδιο το ρεπορτάζ προέκυπτε πως η αοιδός μόνο μόνη της δεν ήταν τη μέρα εκείνη.

Στον «Βοτανικό» όπου άδει, οι συνεργάτες της, της επεφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός της έφερε μία τούρτα για να σβήσει το ένα κεράκι, ενώ μετά βγήκε στην πίστα η Νατάσσα Θεοδωρίδου και μαζί με τον Μάκη Πουνέντη, που ήταν πρώτο τραπέζι πίστα της τραγούδησαν αγγλιστί το «Happy Birthday». Νατάσσα και Μάρω έχουν γίνει πολύ φίλες και κάνουν παρέα εντός κι εκτός μαγαζιού.

Ωστόσο, το βράδυ εκείνο απουσίαζε Εκείνος. Ο Ένας και Μοναδικός. Ο Κώστας Καραφώτης. Ο κόσμος έψαχνε μπας και τον πετύχει σε κάποιο τραπέζι, αλλά τίποτε. Και πριν βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, σου λέω ότι Εκείνος πήγε στο μαγαζί μία από τις επόμενες μέρες. Το πρόγραμμα της Μάρως δεν το πρόλαβε, όμως την επισκέφθηκε στο καμαρίνι της, όπου αυτόπτες μάρτυρες (ξέρεις οι γνωστοί) λένε πως έμεινε εκεί αρκετή ώρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]