Η έξοδος του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια!

07.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώνουν, αυτοί πότε τους δεν τελειώνουνε, τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώνουνε και φτου από την αρχή».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώνουν, αυτοί πότε τους δεν τελειώνουνε, τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώνουνε και φτου από την αρχή». Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και την Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι μετά από ένα διάστημα σόλο εξόδων κι ενώ οι φήμες για χωρισμό οργίαζαν, άρχισαν και πάλι να κάνουν κοινές εμφανίσεις. Εννοείται σε νυχτερινά κέντρα, μιας και ο χώρος εκεί τους... εμπνέει, αλλά είναι και ο αγαπημένος τους.

Το ζευγάρι πήγε στην «Ιερά Οδό», όπου άδουν ο Πασχάλης Τερζής, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίνο, ενώ σε αντίθεση με άλλες εξόδους τους, κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα, ο ένας δίπλα στον άλλον και ήταν διαχυτικοί, όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου. Οι θαμώνες με το που τους πήραν πρέφα, πήγαν στο τραπέζι τους και ζητούσαν αυτόγραφα. Εννοείται πως δεν πήραν, διότι θα πρέπει κάποιος να είναι μεγάλο ψώνιο για να κουβαλάει μαζί του.

Ωστόσο, κάποιες φαν δεν έμειναν δυσαρεστημένες, αφού όχι μόνο δεν τους έβγαλαν φωτογραφία, αλλά φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Είναι να πετύχεις σε καλή μέρα τους σταρ. Και το βράδυ εκείνο, Ρέμος και Μακρυπούλια είχαν μεγάλα κέφια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]