Ποια έχει το καλύτερο... γδύσιμο;

07.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θες να κάνεις... οφθαλμόλουτρο μετά μουσικής; Πήγαινε FIX. Θέλεις να δεις τι σημαίνει πραγματικά «Φάτε μάτια ψάρια»; Πήγαινε FIX.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θες να κάνεις... οφθαλμόλουτρο μετά μουσικής; Πήγαινε FIX. Θέλεις να δεις τι σημαίνει πραγματικά «Φάτε μάτια ψάρια»; Πήγαινε FIX. Μην το ψάχνεις. Φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο FIX κι ας είναι καλά γι αυτό οι τρεις γυναίκες του σχήματος, Ειρήνη Μερκούρη, Χριστίνα Κολέτσα και Σάσα Μπάστα. Δεν ξέρω, αν ισχύουν τα όσα λέγονται ότι πίσω στα καμαρίνια, υπάρχει μεταξύ τους μεγάλη κόντρα και ανταγωνισμός, επί πίστας, όμως, ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι μεγάλος, σκληρός κι επικίνδυνος για κρυολογήματα και ιώσεις!

Βλέπεις, οι τρεις γυναίκες φορούν τα απολύτως απαραίτητα, ενώ από το ντύσιμό τους καταλαβαίνεις τι σκληρή μάχη δίνεται στο... γδύσιμο. Ποια θα κάνει το καλύτερο! Ταπεινή μου άποψη είναι πως κερδίζει στα σημεία η Μερκούρη με το σιθρού θεόκοντο φόρεμα, που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία. Άσε, που η αοιδός το στηρίζει με το παραπάνω, με τα σκέρτσα, τα νάζια και τα κουνήματα που κάνει.

Και η Κολέτσα όμως δεν πάει πίσω. Ειδικά με το θεόκοντο (γενικά τα κορίτσια φέτος είπαν να κάνουν μόδα τα φορέματα που φθάνουν μέχρι τον αφαλό) φόρεμα που διαθέτει μπούστο - θάνατο, που δεν αφήνει τίποτε να αναπνεύσει, κάνει τους θαμώνες από κάτω να φωνάζουν: «Αέραααα». Η, δε, Σάσα - επιστροφή στην ποιότητα - Μπάστα κάνει επίσης «καυτές» εμφανίσεις, αλλά χάνει από τις άλλες δύο, διότι την έχουμε δει και με καλύτερη εμφάνιση. Αυτή με την κιθάρα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]