Ποιοι είπαν "όχι" στην Μανωλίδου;

28.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα τελευταία της μπάνια σε κοσμικά νησιά κάνει μετά του συζύγου, η Ευγενία Μανωλίδου, αφού από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει στην Αθήνα και κατευθείαν πιάνει δουλειά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα τελευταία της μπάνια σε κοσμικά νησιά κάνει μετά του συζύγου, η Ευγενία Μανωλίδου, αφού από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει στην Αθήνα και κατευθείαν πιάνει δουλειά για τον «Πρωινό Καφέ». Και μπορεί η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής να μετράει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της σε χαλαρό κλίμα, στον ΑΝΤ1 βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας.

Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται, κόσμος και κοσμάκης περνάει από το κανάλι, ενώ στο τραπέζι συνέχεια πέφτουν νέα ονόματα και ιδέες. Βλέπεις, στο Μαρούσι θέλουν αυτή τη φορά να κερδίσουν το στοίχημα και να μην έχουν τα περσινά, που άλλαζαν παρουσιαστές πιο γρήγορα και από τα μπρίκια που έψηναν τον καφέ. Ήδη, είναι πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή και για πολλούς θεωρείται μεγάλη επιτυχία, αφού τα τυπικά μένουν για να εντάξουν στο δυναμικό τους την μαγείρισσα της Ελένης Μενεγάκη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Τα ονόματα των συνεργατών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, που θα επιστρέψει και η Ευγενία. Όσο για το δίδυμο Γιώργος Καραμέρος - Σπύρος Χαριτάτος, που ακουγόταν ότι θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια (και η ίδια ήθελε με χίλια) τελικά, δεν θα πάει «Καφέ». Αφού το σκέφτηκαν καλά, έκριναν ότι είναι καλύτερο να συνεχίσουν την καλοκαιρινή τους εκπομπή και το χειμώνα (ακριβώς όπως είναι) το Σαββατοκύριακο και να μην εμπλακούν με μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή. Μάλιστα, λένε ότι ο Καραμέρος κυρίως ήταν αυτής της άποψης.