Θα κινηθεί δικαστικά η Βίσση εναντίον Χατζιδάκι;

31.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η κόντρα που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον γιο του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργο μετά τη δημόσια ανακοίνωση εκείνου ότι ακυρώνει τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η κόντρα που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον γιο του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργο μετά τη δημόσια ανακοίνωση εκείνου ότι ακυρώνει τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και του μουσικού συνόλου Μάνος Χατζιδάκις, επειδή στο ίδιο Φεστιβάλ συμμετείχε και η Βίσση, καλά κρατεί. Η στάση του Γιώργου Χατζιδάκι παραξένεψε πολύ κόσμο καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που θεώρησαν προσβλητικά τα λόγια του για την πολύχρονη καριέρα της Βίσση. Την ίδια άποψη έχει και η ίδια η καλλιτέχνης, η οποία μιλάει για μία «ρατσιστική» και «προσβλητική» συμπεριφορά απέναντι της.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η Βίσση σε ραδιόφωνο της Πάτρας, δεν αποκλείεται ακόμη και να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γιώργου Χατζιδάκι. Στο μεταξύ, η συναυλία της «Απόλυτης» στο φεστιβάλ Ξάνθης πραγματοποιήθηκε κανονικά στις 26 Αυγούστου και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού και sold out ήταν και ο κόσμος την αποθέωσε. Λίγο πριν, η αοιδός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το θέμα που είχε προκύψει, την αντίδραση του Χατζιδάκι και αν ο Μάριος Φραγκούλης συμφώνησε στην ακύρωση της συναυλίας, εξαιτίας του παλαιότερου επεισοδίου που είχε με τον Νίκο Καρβέλα, όταν πιάστηκαν στα χέρια κάποτε στα «Αστέρια».

Η Βίσση έδωσε την απάντηση της επιδεικνύοντας ένα τατουάζ που έχει στην πλάτη της και είναι στίχοι από τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι. «Σβήσε το δάκρυ με το μαντήλι σου να πιω τον ήλιο μέσα απ' τα χείλη σου» γράφει το tattoo και όπως είπε η «Απόλυτη» είναι το αγαπημένο της και το έχει αφιερώσει στην κόρη της, Σοφία. Για τον Γιώργο Χατζιδάκι είπε ότι με την κίνηση αυτή είναι σα να βρίζει τον κόσμο που αγαπά την Βίσση, ενώ «Δεν ξέρω αν κάνει καλά έτσι όπως εκπροσωπεί τον πατέρα του, ο οποίος είναι και ο αγαπημένος μου συνθέτης. Το γράμμα, έτσι όπως συντάχθηκε ήταν λίγο έως αρκετά αγενές και ρατσιστικό προς το πρόσωπό μου. Ο ρατσισμός έχει να κάνει με το ότι δεν ήθελε να βρεθώ στην ίδια διαφήμιση μαζί, δεν με θεωρεί άξια. Τόσο πολλή αποστείρωση, καταντάει λίγο δήθεν» είπε χαρακτηριστικά.

Και ναι, αγαπημένε μου, αναφέρθηκε και στον Μάριο Φραγκούλη, εκφράζοντας τη λύπη της που ακυρώθηκε η συναυλία, αφού είχε σκοπό να μείνει μία μέρα παραπάνω και να τον δει από κοντά. Εξάλλου, όπως αποκάλυψε, οι δυο τους είναι φίλοι και το επεισόδιο εκείνο με τον Καρβέλα δεν επηρέασε τη σχέση τους. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε η Βίσση ο Φραγκούλης ουκ ολίγες φορές την έχει δει από κοντά σε διάφορες εμφανίσεις της ακόμη και σε πίστες/μπουζούκια.