Το άλλο με τον Τοτό;<br/>

14.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθε Τρίτη είναι το καλύτερό μου που κυκλοφορούν τα διάφορα περιοδικά κίτρινου τύπου και γράφουν τα μύρια όσα σενάρια επιστημονικής φαντασίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε Τρίτη είναι το καλύτερό μου που κυκλοφορούν τα διάφορα περιοδικά κίτρινου τύπου και γράφουν τα μύρια όσα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τους celebrities του τόπου μας. Ένα από αυτά τα περιοδικά κυκλοφορεί με τίτλο που βγάζει μάτι και μιλάει για το μεγάλο ερωτικό δίλημμα του Αντώνη Ρέμου. «Ζέτα ή Κρυσταλλία; Κρυσταλλία ή Ζέτα» ιδού η απορία και ο δύσμοιρος αοιδός έχει βάλει το κεφάλι κάτω, μη μπορώντας να βρει την απάντηση.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτού του «ερωτικού θρίλερ» ο Αντώνης γνώρισε ξαφνικά τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής Κρουστάλλως, η οποία σε χρόνο dt κατάφερε να του «πάρει τα μυαλά»! Δυστυχώς (και λογικό είναι αυτό) φωτογραφία της εν λόγω δεν έχουν, αλλά με τέτοιο όνομα και με τέτοια ζημιά(;) που προκάλεσε στον Ρέμο, θα είναι κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Τουλάχιστον, κάπως έτσι θα την έχουν φανταστεί, όταν έγραφαν γι’ αυτήν.

Ο Ρέμος, λοιπόν, (για να συνεχίσω την ιστοριούλα) έχει ξεσηκωθεί και μόνο μυαλό για γάμο με την Μακρυπούλια δεν έχει. Ξέρεις τι τερτίπια κάνει στο Ζετάκι; Βρε τα πόδια του δε λέει να βάλει και όπως καταλαβαίνεις, προβλήματα και γκρίνιες ήρθαν και... κατσικώθηκαν γι ακόμη μία φορά στην ταλαίπωρη σχέση τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]