Πάλι πρώτος ο Φερεντίνος!<br/>

20.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Τι χες Χρήστο, τι χα πάντα» το πάει κάθε Κυριακή ο Φερεντίνος, ο οποίος για ακόμη μία φορά αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι χες Χρήστο, τι χα πάντα» το πάει κάθε Κυριακή ο Φερεντίνος, ο οποίος για ακόμη μία φορά αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της συγκεκριμένης ζώνης. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος εκτός από το ταξίδι στο διάστημα που προσφέρει, είπε να παντρέψει και κόσμο. Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα με τις προτάσεις γάμου και όπως φαίνεται θα τις συνεχίσει καθότι η σκηνή του άνδρα που πέφτει στα γόνατα της αγαπημένης του και της ζητάει να τον παντρευτεί, πάντα συγκινεί το ευαίσθητο τηλεοπτικό κοινό. Κι ας δείχνει φέτος μία κλίση προς το ρίσκο και τον τζόγο γενικότερα.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης θα το ξανασκεφτεί αν θα ξανακάνει φάρσα στους τηλεθεατές, διότι τα συμπεράσματα που βγήκαν από το παιγνίδι είναι μάλλον απογοητευτικά. Κανείς δεν τον παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή, άρα δεν κατάλαβαν ότι αυτός ήταν ο φαρσέρ. Αυτό γινόταν μόνο επί εποχής «Μπράβο» Ρούλας Κορομηλά, που άπαντες (ελλείψει ανταγωνισμού) παρακολουθούσαν το show. Πάντως, όταν τελείωσε το «Super Deal» το «Πιο πολύ την Κυριακή» πέρασε πρώτο με διαφορά.

Όσον αφορά το Dream Show, ένα έχω να πω. Αν δεν του αλλάξουν πάλι μέρα μετάδοσης, ας του αλλάξουν όνομα και να το πουν... Δράμα Show! Και λίγο είναι η φράση «τρίτο και καταϊδρωμένο», αφού το reality στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του έκανε μονοψήφια νούμερα, ενώ το μεγαλύτερο που έκανε ήταν 14, 6%. Κι ας τα βρήκε ο Μικρούτσικος με τον Ψινάκη κι ας είχαν επίτιμη καλεσμένη την Ελένη Λουκά. Η παρουσία τους στη συγκεκριμένη ζώνη περνάει και δεν ακουμπάει τον τηλεθεατή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]