"Η Λουκά αγιάζει τα μέσα"!<br/>

20.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» λέμε, οπότε στο Dream Show προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, να ανεβάσουν δηλαδή λίγο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» λέμε, οπότε στο Dream Show προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους (να ανεβάσουν δηλαδή λίγο τα νούμερα τους) χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο. Ακόμη και την Ελένη Λουκά σε ρόλο... Χαβιέ Σολάνα που πήγε στο παιγνίδι για να φέρει και πάλι την «ειρήνη» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Ηλία Ψινάκη. Η «συμφιλίωση» πέτυχε, όχι όμως και ο σκοπός. Ουδείς από τους τηλεθεατές συγκινήθηκε που παρουσιαστής και δαιμόνιος μάνατζερ έγιναν και πάλι...αγαπημένες!

Άπατο πήγε και το κόλπο να ξεκινήσει το παιγνίδι με παρουσιαστή τον Ψινάκη και τον Ανδρέα να κάθεται στις κερκίδες και καλά χολωμένος, μετά της συζύγου του, Δήμητρας Ρουμπέση. Μα ούτε ένα τηλέφωνο δεν έπεσε από τηλεθεατές που αναρωτιόντουσαν τι γίνεται. Αντίθετα, ο ένας έδινε σήμα στον άλλον για να δουν τον ροκά παίκτη του Super Deal. Ωστόσο, Ψινάκης και Μικρούτσικος καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν μέσα στην τρελή χαρά, αφού κατάφεραν να βρουν τη χαμένη τους... χημεία!

Και που τη βρήκαν, όμως, τι κατάλαβαν; Ίσα ίσα που ακούγεται έντονα ότι το παιγνίδι θα αλλάξει και πάλι μέρα προβολής, επιστρέφοντας στο βράδυ της Παρασκευής. Ενώ την Κυριακή θα μετακομίσει το «Μεγάλο Παζάρι» του Μικρούτσικου. Αυτό, δηλαδή, που έλεγε από την αρχή ο Ψινάκης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]