Ο Καραφώτης μίλησε για όλες!

20.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πότε θα ησυχάσει πια αυτό το παιδί ο Κώστας Καραφώτης; Στρατιώτης είναι και πάλι του χρεώνουν τη μία μετά την άλλη νέα αγαπημένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πότε θα ησυχάσει πια αυτό το παιδί ο Κώστας Καραφώτης; Στρατιώτης είναι και πάλι του χρεώνουν τη μία μετά την άλλη νέα αγαπημένη, με την Μάρω Λύτρα να είναι η «σταθερή» αξία. Έτσι, το παιδί σε μία από τις εξόδους του πήγε καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τα αισθηματικά του. Η αλήθεια είναι πως άκρη δε βρήκαμε, αλλά τουλάχιστον ο φέρελπις αοιδός έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, διέψευσε κατηγορηματικά τις τελευταίες φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με την αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άρτεμις. Με την «Μαργαρίτα Μπρόγερ» είναι απλά φίλοι και γνωρίζονται εδώ και τρία χρόνια. Όσο για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από νυχτερινή τους έξοδο; Έτυχε να καθίσει δίπλα του, ενώ εκείνο το βράδυ είχε καθίσει κόσμος και κοσμάκης στη συγκεκριμένη καρέκλα. Είναι να θέλουν να σου βγάλουν το όνομα.

Και με την Μάρω τι γίνεται; Το μόνο που είπε είναι πως την είχε επισκεφθεί στο καμαρίνι τη μέρα των γενεθλίων της και της πήγε δώρο. Τίποτε άλλο. Εδώ που τα λέμε, το περίεργο θα ήταν να έλεγε. Α, όσες πιστές κι έτοιμες να γίνουν... κοριτσομάνες, ας προσέλθουν στον Καραφώτη. Ο αοιδός θέλει να γίνει πατέρας και δη να κάνει μία κόρη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]