Η άσχημη νύχτα του Καρατζαφέρη!

20.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το ίδιο ισχύει για μία εκπομπή. Δυστυχώς για τον Σπύρο Καρατζαφέρη αυτό συνέβη και με την εκπομπή του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το ίδιο ισχύει για μία εκπομπή. Δυστυχώς για τον Σπύρο Καρατζαφέρη αυτό συνέβη και με την εκπομπή του, που ξεκίνησε ο άνθρωπος μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα να την βγάλει, αλλά φευ, ποτέ δεν την ολοκλήρωσε. Δέκα ολόκληρα λεπτά άργησαν να βγουν στον «αέρα» οι «Αναζητήσεις», επειδή ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθυστέρησε να τελειώσει με το Dream Show.

Πυρ και μανία έγινε ο Καρατζαφέρης με τον Ανδρέα και δεν το έκρυψε. Με το που ξεκίνησε η εκπομπή και πριν πει μια «καλησπέρα» άρχισε να του τα χώνει. Τ είπες; Γίνονται τέτοια «καρφώματα» μεταξύ μελών μίας τηλεοπτικής οικογένειας; Στη θαυμαστή οικογένεια του Alpha τα πάντα γίνονται. Έτσι, ο Καρατζαφέρης τα έχωσε μία, τα έχωσε δύο, τα έχωσε χίλιες δέκα δύο στον Ανδρέα, μέχρι να βαρεθεί να λέει.

Κι όταν αυτό επιτέλους συνέβη μετά από μία ώρα, ένα τηλεφώνημα για βόμβα στο κτίριο, διέκοψε την «πολύπαθη» εκπομπή. Περιττό να σου πω ότι το μάτι του Καρατζαφέρη ήρθε και γυάλισε, ενώ όσο έβλεπε καλεσμένους και συνεργάτες του να τρέχουν όπου φύγει, φύγει, τόσο πιο πολύ εξαγριωνόταν. «Θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος να ψάξω μαζί με τους αστυνομικούς» έλεγε και πολύ θα ήθελα εκείνη τη στιγμή να ήμουνα μάνα του να καμάρωνα τέτοιο λεβέντη γιο που έκανα. Τελικά, η βόμβα αποδείχθηκε φάρσα, αλλά η εκπομπή για τον Κώστα Ταχτσή δε βγήκε. Θα την κάνει την επόμενη εβδομάδα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]