Φούμαρα ο γάμος της Κέιτ Μος!

03.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πρωί βούιζε ο τόπος ότι παντρεύτηκε η Κέιτ Μος τον τζάνκι αγαπημένο της Πιτ Ντόχερτι και το απόγευμα βγήκε ο εκπρόσωπος του μοντέλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πρωί βούιζε ο τόπος ότι παντρεύτηκε η Κέιτ Μος τον τζάνκι αγαπημένο της Πιτ Ντόχερτι και το απόγευμα βγήκε ο εκπρόσωπος του μοντέλου να διαψεύσει τα περί παντρειάς. Κακό δεν μας έκανε, αλλά αυτό το «παντρεύτηκαν, δεν παντρεύτηκαν» πολύ με κουράζει. Τέλος πάντων, σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος έγραψε την Τρίτη πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ταϊλάνδη σε μία μισάωρη βουδιστική τελετή, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, που περίμεναν τον γάμο στις 18 Γενάρη.

Μάλιστα, είχαν και πληροφορίες από τον γάμο ότι και καλά η νύφη φορούσε ένα ασημί Γκαλιάνο φόρεμα και ο γαμπρός μαύρο κοστούμι και καπέλο. Επίσης, ότι έκαναν πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένουν, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Σάρα Φέργκιουσον. Είπαν, όμως, ότι θα παντρευτούν και στις 18 του μήνα, αφού η τελετή δεν αναγνωρίζεται στην Βρετανία.

Ε, όλα αυτά τα διέψευσε με μιας ο εκπρόσωπος του μοντέλου, υποστηρίζοντας πως η Μος και ο αγαπημένος της βρίσκονται στην Ταϊλάνδη για διακοπές και τίποτις παραπάνω. Πάντως, επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 18 Γενάρη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]