Αρναούτογλου: "Ήθελα να παντρευτώ την Ράνια"!

03.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν έχεις κάνα καλό ανύπαντρο κορίτσι άνω των 30 που επιθυμεί τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, στείλε το στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν έχεις κάνα καλό ανύπαντρο κορίτσι άνω των 30 που επιθυμεί τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, στείλε το στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, διότι που ξέρεις, μπορεί να είναι το πεπρωμένο του. Όπως κατάλαβες, ο Γρηγόρης είναι κι επίσημα μόνος, αφού βγήκε ο ίδιος κι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Ράνια Θρασκιά.

«Και με πιάνουν τα κλάματαααα». Αυτό ακριβώς έπαθα διαβάζοντας τη συνέντευξη του Αρναούτογλου στο «ΟΚ» και βλέποντας τον στο εξώφυλλο με θλιμμένο ύφος να σκουπίζει τάχα ένα δάκρυ. Μπούχου, μπούχου. Ο Γρηγόρης, λοιπόν, για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Ράνια, που έληξε πριν ένα μήνα. Οι φήμες θέλουν, την Θρασκιά να το ζήτησε, επειδή έβλεπε πως η σχέση τους είχε πολλά προβλήματα και καθόλου μέλλον. Οπότε αποφάσισε να μην κουράζει άλλο το θέμα.

Ωστόσο, ο πρώην αγαπημένος της δηλώνει ακόμη ερωτευμένος μαζί της, ενώ αποκάλυψε πως ήθελε πολύ να την παντρευτεί. Όχι σε ρωτάω, είναι να μην ραγίζει η καρδιά σου; Πάντως, ο Αρναούτογλου δεν απογοητεύεται και συνεχίζει να θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Αρκεί να βρει την κατάλληλη και σωστή κοπέλα, που θα τον καταλαβαίνει και θα ανέχεται τις όποιες παραξενιές του. Αρκεί να μην είναι πολλές, διότι Γρηγόρη μου τη σήμερον ημέρα δεν υπάρχουν πολλές... ηρωικές γυναίκες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]