"Νύφη non grata" η Χίλτον

03.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός» λέει η παροιμία, αλλά ο Φίλιππος Νιάρχος δεν είναι διατεθειμένος να ισχύσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός» λέει η παροιμία, αλλά ο Φίλιππος Νιάρχος δεν είναι διατεθειμένος να ισχύσει στην περίπτωσή του και να κάνει νύφη του την Πάρις Χίλτον. Ταμπλάς τον βάρεσε όταν άκουσε το party animal του Χόλιγουντ να δηλώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Σταύρο Νιάρχο. Και το ανησυχητικό για τους Νιάρχους είναι ότι η Πάρις έκανε τη δήλωση νηφάλια και ουχί μέσα στο μεθύσι, κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της μέρας.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο πατέρας Νιάρχος δεν θα επιτρέψει στον γιο του να την παντρευτεί και θα κάνει ο, τι περνάει από το χέρι του (ακόμη και να τον αποκληρώσει) προκειμένου να το πετύχει. Και μπορεί η Χίλτον να έχει γλυκαθεί από τους Έλληνες γαμπρούς, απ’ ότι φαίνεται όμως γι ακόμη μία φορά, θα νιώσει στο πετσί της την... πίκρα των Ελλήνων πεθερικών. Μάλιστα, ο Νιάρχος ακολουθεί την τακτική της Μαριάννας Λάτση, όταν ο γιος της Πάρης είχε αρραβωνιαστεί την Πάρις.

Τι κάνει δηλαδή; Αποφεύγει συστηματικά να τη συναντήσει, διότι ως γνωστών, δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι. Πάντως, το ζευγάρι δε δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα, ζώντας τον έρωτα του με ατελείωτο clubbing, μεθύσι κι έντονους καβγάδες ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Όσον αφορά το δαχτυλίδι στο χέρι της Χίλτον, ο εκπρόσωπός της διέψευσε ότι πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]