Λαζόπουλος: "Ο Γρηγόρης είναι Βασιλιάς της σαχλαμάρας"!

09.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Λάκης Λαζόπουλος υποστηρίζει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Λάκης Λαζόπουλος υποστηρίζει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε. Εξάλλου, σάτιρα κάνει. Όταν, όμως, τον αποκαλεί «Βασιλιά της σαχλαμάρας», άντε να βγάλεις από το μυαλό του Γρηγόρη ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα και πως δεν έχει εμμονή μαζί του. Ο Λάκης, λοιπόν, ήταν καλεσμένος στην «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη κι όταν η κουβέντα ήρθε στον Αρναούτογλου, ο Λαζόπουλος μόνο γλυκός δεν ήταν μαζί του.

Με τον δικό του τρόπο τον κατηγόρησε ότι «εκμεταλλεύεται» τον κόσμο, που προκειμένου να κερδίσει ακόμη και 300 ευρώ, βγάζει την πόρτα του σπιτιού του και ο, τι κούφωμα του ζητήσει ο παρουσιαστής και πηγαίνει στην εκπομπή. Για τον λόγο αυτό και άλλους πολλούς, αλλά και για το ύφος της εκπομπής «Πολύ την Κυριακή» τον χαρακτήρισε ως «Βασιλιά της σαχλαμάρας»! Και για να μην το φέρει βαρέως ο Γρηγόρης, είπε πως τον τίτλο αυτό θα τον έδινε σε όποιον άλλο έκανε μία τέτοια εκπομπή.

Ο Λαζόπουλος μίλησε και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που σχολιάζει, λέγοντας πως έχει τύχει να σατιρίσει ακόμη και κάποιους που του είναι συμπαθείς ή προσωπικοί του φίλοι. Όπως τον Σάκη Ρουβά. Αν και του ήταν δύσκολο κάτι τέτοιο, το έκανε, διότι πάνω απ’ όλα η δουλειά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]