Χαζομπαμπάς ο Ζαγοράκης!

10.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο σπίτι τους επέστρεψαν ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η Ιωάννα Λίλλη και η νεογέννητη κόρη της και μαζί με τον Ζαγοράκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο σπίτι τους επέστρεψαν ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η Ιωάννα Λίλλη και η νεογέννητη κόρη της και μαζί με τον χαζομπαμπά Θοδωρή Ζαγοράκη αποτελούν μία τυπική ευτυχισμένη οικογένεια. Ωστόσο, το ερώτημα που μας απασχολεί είναι το εξής ένα: σε ποιον μοιάζει το παιδί; Τς, τς, τς. Θέλει κι ερώτημα; Μα στον αρχηγό βεβαίως, βεβαίως και του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει ο ίδιος. «Είναι φτυστή εγώ. Ίδιες κινήσεις, ίδιες γκριμάτσες, ίδια συμπεριφορά».

Καταλαβαίνεις, περί ποίου χαζομπαμπά μιλάμε. Λίγο ακόμη και θα μας έλεγε ότι η εφτά ημερών μικρή έχει το ίδιο φαρμακερό σουτ με τον ίδιο! Πάντως, την ίδια γνώμη για την ομοιότητα της δεσποινίδος Ζαγοράκη με τον πατέρα της έχει και η Ιωάννα Λίλλη, η οποία πετάει στα σύννεφα μετά τον ερχομό της μικρής. Για το μοντέλο, που παράτησε καριέρα και Αθήνα για να αφοσιωθεί απόλυτα στο ρόλο της συζύγου και της μητέρας, το παιδί είναι το καλύτερο δώρο που της έκανε ο Θοδωρής.

Τι πανάκριβα κοσμήματα και πολυτελή τζιπ. Μία δε φτουράνε μπροστά στο θαύμα της φύσης. Το ζευγάρι δείχνει απόλυτα ευτυχισμένο στο νέο του ρόλο και διόλου τους απασχολεί το γεγονός ότι άφησαν πίσω την dolce vita! Ειδικά, ο Ζαγοράκης που ήταν ένας αμετανόητος εργένης. Εξάλλου, όπως λέει, περνούσε καλά ως εργένης αλλά περνάει καλύτερα ως παντρεμένος. Ποιος θα το πίστευε ότι θα έκανε τέτοιες δηλώσεις κοτζάμ Ζαγοράκης. Αλλά τελικά για όλους υπάρχει ένας δάσκαλος και ο αρχηγός τον βρήκε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]