Δεν χωρίζει ο Νίκος Αλιάγας!

10.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξι μήνες σχέσης χωρίς προβλήματα, κρίσεις και τσακωμούς δεν είναι... λογικό φαινόμενο, γι’ αυτό και πολλοί έσπευσαν να πουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξι μήνες σχέσης χωρίς προβλήματα, κρίσεις και τσακωμούς δεν είναι... λογικό φαινόμενο, γι’ αυτό και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ο Νίκος Αλιάγας και η αγαπημένη του Φένια Παπαγεωργίου περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Μέχρι που είπαν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν τις Γιορτές. Επειδή, ο Αλιάγας ζει στο Παρίσι και η αγαπημένη του στην Ελλάδα, είναι δύσκολο να βρεις άκρη και να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει.

Έτσι, περιμέναμε να έρθουν τα Χριστούγεννα, όπου το ζευγάρι λογικά θα ήταν μαζί. Φευ, όμως. Ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε στο Παρίσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι όπως καταλαβαίνεις, οι φήμες ήρθαν και φούντωσαν. «Έχουν χωρίσει» ήταν το γενικό συμπέρασμα και πολλές κοπέλες ξαναστήθηκαν στην ουρά, μήπως και τους χαμογελάσει η τύχη και τις προσέξει ο περιζήτητος αυτός γαμπρός.

Δυστυχώς, όμως γι αυτές ο Αλιάγας είναι ακόμη μαζί με την αγαπημένη του Φένια κι όχι μόνο αυτό, αλλά συνεχίζουν να είναι καλά κι ερωτευμένοι. Μη σου πω ότι σκέφτονται ακόμη και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κι αν ο Αλιάγας δεν ήρθε τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα, την Πρωτοχρονιά ήταν εδώ, ενώ όσες μέρες κάθισε, τις πέρασε με την καλή του κλεισμένος σε πολυτελέστατη σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου. Ρούπι δεν το κούνησαν από εκεί. Αυτός είναι έρωτας και μεγαλεία!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]