"Πέρσι ψόφησε, φέτος βρώμισε"!

10.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Περσινά ξινά σταφύλια; Μπαααα. Σε δημοσιότητα να βρισκόμαστε κι ας θυμίζει η περίπτωσή μας το... πέρσι ψόφησε, φέτος βρώμισε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περσινά ξινά σταφύλια; Μπαααα. Σε δημοσιότητα να βρισκόμαστε κι ας θυμίζει η περίπτωσή μας το... πέρσι ψόφησε, φέτος βρώμισε. Ο λόγος για την Ντόρα Παπαδοπούλου, την κοπέλα που για ένα φεγγάρι υπήρξε αγαπημένη του Ανδρέα Φουστάνου. Η εν λόγω, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για την τριών μηνών σχέση της με τον Φουστάνο κι ας έχει τελειώσει αυτή από το καλοκαίρι.

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, την είχα ξεχάσει αυτή τη σχέση. Μη σου πω ότι παίζει να συμβαίνει το ίδιο και με τον Φουστάνο! Τέλος πάντων, η Ντόρα δε μίλησε μόνο για το πόσο ερωτευμένη και καλά περνούσε με τον Ανδρέα τους τρεις μήνες που ήταν μαζί. Μίλησε, κυρίως, για τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε και την ήθελαν να είναι η αιτία που χώρισε ο αγαπημένος της από τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Ο τίτλος της «αντροχωρίστρας» δεν ταιριάζει στην αξιοπρεπή Ντόρα, η οποία ένα χρόνο μετά θυμήθηκε να βγει να το ξεκαθαρίσει. Τώρα, για ποιο λόγο δεν το έκανε όσο ήταν μαζί, θα σε γελάσω. Τον Φουστάνο τον γνώρισε σε μία κοινωνική εκδήλωσε όταν εκείνος είχε ήδη χωρίσει, ενώ όπως λέει ποτέ δεν θα έπαιρνε τον άνδρα μιας άλλης γυναίκας και μετά θα τον κυκλοφορούσε για να το δουν όλοι. Όχι, αυτά να τα ακούει η Αντζελίνα Τζολί που αντί να πάρει τον Μπραντ και να αποσυρθούν σε μία σπηλιά, κυκλοφορούν άνετοι και ωραίοι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]