"Θα πεθάνεις, αν δεν φας"!

10.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μία μπουκίτσα για τον Χριστούλη, μία για τον Ντέιβιντ, μία για τον Μπρούκλιν, μία για τον Ρομέο και μία για τον Κρουζ. Ααααμ».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μία μπουκίτσα για τον Χριστούλη, μία για τον Ντέιβιντ, μία για τον Μπρούκλιν, μία για τον Ρομέο και μία για τον Κρουζ. Ααααμ». Νομίζω πως αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να έλθει σε επαφή με το φαγητό η Βικτόρια Μπέκαμ και να πάψει να... φοβάται πως αντί να φάει την μπουκιά, θα φάει η μπουκιά εκείνη! Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια αποστροφή για το φαγητό, που άμα συνεχιστεί με τους ρυθμούς αυτούς, στο τέλος θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την υγεία της.

Πολλοί γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην Βικτόρια, υποστηρίζοντας πως αν συνεχίσει να χάνει βάρος και να μην παίρνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της, ενώ το ενδεχόμενο να πεθάνει ακόμη και στα 50 της χρόνια είναι ορατό! Μπρρρρρ. Πάντως, το αυτί της «Posh» μήτε που ιδρώνει, αφού θεωρεί ότι τρέφεται σωστά και παίρνει όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός της. Απλά, προσέχει πολύ τι τρώει και πόσο.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα θέμα. Τρώει τίποτε η Βικτόρια ή θεωρεί πως ο... αέρας κοπανιστός είναι ένα delicious γεύμα; Πολλοί λένε πως έχουν δει την Μπέκαμ σε εστιατόριο, όπου αντί να τρώει το φαΐ της, παίζει με το πιρούνι, με το ποτήρι, με την χαρτοπετσέτα, ενώ πίνει πολύ νερό. Κανάτες κατεβάζει στην καθισιά. Το βλέπω στο τέλος να γίνεται...μπάκακας!