«Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από τον ALPHA»

26.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Οι τίτλοι του τέλους στη συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Alpha έπεσαν οριστικά και αμετάκλητα την Πέμπτη, παρόλο που κάποιοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι τίτλοι του τέλους στη συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Alpha έπεσαν οριστικά και αμετάκλητα την Πέμπτη, παρόλο που κάποιοι και κυρίως οι συνεργάτες του, πίστευαν πως τελικά θα βρισκόταν η λύση και θα παρέμενε. Αυτή δε βρέθηκε ποτέ και ο γνωστός δημοσιογράφος το μεσημέρι μάζεψε τα πράγματα του και αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους συνεργάτες του.

Προηγουμένως, είχε ραντεβού με το νέο πρόεδρο του καναλιού Γιώργο Σουβατζή, ο οποίος του ανακοίνωσε πως στον Alpha θεωρούν ότι με το εξώδικο που έστειλε πριν λίγες μέρες έθετε εαυτόν εκτός σταθμού. Εξάλλου, το εξώδικο αυτό ήταν που εξόργισε περισσότερο τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος πολύ δύσκολα θα έκανε πίσω, βάζοντας λίγο νερό στο κρασί του.

Η ιστορία, όμως, Χατζηνικολάου - Alpha δεν τελειώνει εδώ και τα τυπικά «σου ευχόμαστε καλή τύχη και συνέχεια στα επαγγελματικά σου» ισχύουν σε άλλες περιπτώσεις παραίτησης - απόλυσης. Όπως λένε πολλοί, οι δύο πλευρές σύντομα θα βρεθούν στα δικαστήρια προκειμένου να δουν τι θα γίνει με την διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση. Ο Χατζηνικολάου θεωρεί πως τον απέπεμψαν, άρα θα διεκδικήσει την αποζημίωση του για τα επόμενα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο με το κανάλι, ενώ ο Alpha θεωρεί ότι ο δημοσιογράφος ουσιαστικά παραιτήθηκε. Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας θα φανεί σύντομα. Πάντως, ο Χατζηνικολάου ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τα επόμενα επαγγελματικά βήματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]