Πάλι έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς;

26.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βουίζει το Χόλιγουντ τις τελευταίες μέρες ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι για τρίτη φορά έγκυος! Σύμφωνα, με το περιοδικό In Touch η νεαρή αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βουίζει το Χόλιγουντ τις τελευταίες μέρες ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι για τρίτη φορά έγκυος! Σύμφωνα, με το περιοδικό In Touch η νεαρή αοιδός δυόμισι μήνες μετά το διαζύγιο της από τον Κέβιν Φεντερλέιν είναι και πάλι έγκυος, αυτή τη φορά, όμως, από το νέο της σύντροφο, Ισαάκ Κόχεν.

Μάλιστα, το περιοδικό παραθέτει και στοιχεία που στηρίζει τις φήμες που κυκλοφορούν. Η Μπρίτνεϊ το τελευταίο διάστημα έχει κόψει μαχαίρι το ποτό, πράγμα περίεργο για την ίδια, αφού ειδικά μετά τον χωρισμό της, έπινε σαν το νερόφιδο. Τώρα, τις λίγες φορές που βγαίνει - άλλο περίεργο για την Σπίαρς - προτιμά τους χυμούς και το μεταλλικό νερό.

Επίσης, έχει πάρει κάποια κιλά, τη στιγμή μάλιστα που έλεγε πως θέλει να ξαναβρεί την παλιά της φόρμα, τώρα που πρόκειται να επιστρέψει στη μουσική σκηνή. Άσε, που ένας φίλος της δήλωσε ότι έχει ξαναδεί έτσι την Μπρίτνεϊ τις δύο φορές που ήταν έγκυος. Ε, με αυτά και με αυτά, δεν θέλουν και πολύ οι φήμες για να φουντώσουν. Από τη στιγμή μάλιστα που η Σπίαρς τηρεί σιγή ιχθύος.