Θάνος Τζάνης:"Δεν παντρεύομαι τη Ναταλία"!

26.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι» δηλώνει ο Θάνος Τζάνης, προσπαθώντας να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι» δηλώνει ο Θάνος Τζάνης, προσπαθώντας να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ανεβαίνει στα σκαλιά της εκκλησίας με τη Ναταλία Γερμανού. Ο φέρελπις αοιδός, αν και είναι σφόδρα ερωτευμένος με την καλή του δε σκέφτεται καθόλου τον γάμο, διότι είναι μικρός ακόμη. Κι αυτά που λένε: «Ή μικρός, μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου» τον αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Για τον Θάνο αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά του, ενώ τον γάμο θα τον σκεφτεί όταν με το καλό πατήσει τα 40. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Ο Τζάνης αρνήθηκε επίσης ότι χάρισε στη Ναταλία ένα μονόπετρο, που το συνόδευσε με την ανάλογη πρόταση γάμου. Ευτυχώς, που το ξεκαθάρισε αυτό, διότι το είχα μεγάλο άγχος.

Πάντως, την ίδια άποψη περί γάμου με τον αγαπημένο της έχει και η Γερμανού. Μάλιστα, η Ναταλία δεν έχει πρόβλημα να πει δημοσίως ότι ο κατά πολύ νεότερός της Θάνος, είναι από τους λίγους (για να μην πει ο μοναδικός κι αρχίσουν να την παίρνουν διάφοροι πρώην) που ερωτεύθηκε την ίδια και όχι το επίθετο της.