Ο "ροκάς" Sakis Ρουβάς!

29.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σοκ έπαθα μόλις είδα τον Sakis Ρουβά ακούρευτο, με το μαλλί αφάνα και την φράντζα να πέφτει στο μάτι του. Αναρωτήθηκα η φαν του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σοκ έπαθα μόλις είδα τον Sakis Ρουβά ακούρευτο, με το μαλλί αφάνα και την φράντζα να πέφτει στο μάτι του. Αναρωτήθηκα η φαν του τι έπαθε το «είδωλο» και λανσάρει το στυλ του nerd. Γιατί, στη μόδα αυτό το μαλλί δεν είναι. Αν και στο τραμ βλέπω πολλά σχολιαρόπαιδα να κυκλοφορούν έτσι, κι απορώ κι εξίσταμαι με τους γονείς που δεν έχουν μάθει ακόμη στα παιδιά τους το σκοπό του κουρείου. Έστω της τσατσάρας.

Τέλος πάντων, επανέρχομαι στον Sakis του οποίου το λουκ με τρόμαξε, αλλά ευτυχώς για λίγο, αφού μετά πληροφορήθηκα ότι ο Ρουβάς έγινε έτσι για τις ανάγκες της πρώτης του κινηματογραφικής ταινίας, το «Alter ego». Εκεί, υποδύεται έναν ροκ σταρ, οπότε και απαιτείται το μαλλί αφάνα. Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώνονται, οπότε και η ταινία θα πάρει το δρόμο της για τις αίθουσες.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες το «είδωλο» έδωσε μία ροκ συναυλία στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια των γυρισμάτων και περιττό να σου πω ότι ακόμη κι εκεί έγινε ο μεγάλος χαμός. Ο Ρουβάς είναι τα μάλα ενθουσιασμένος με την ταινία του, ενώ δηλώνει πως ήθελε από καιρό να κάνει κάτι τέτοιο, απλά δεν του είχε δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Τώρα, αν θα τον κερδίσει η υποκριτική ή θα παραμείνει στο τραγούδι, θα φανεί στο χειροκρότημα και τις κριτικές που θα πάρει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]