Υποβαθμίστηκε η Έμυ Λιβανίου;

29.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, ο κόσμος της τηλεόρασης είναι πολύ σκληρός. Ούτε μία τιμωρία δεν μπορείς να φας κι αμέσως θα βρεθεί κάποιος να σου πάρει τη θέση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, ο κόσμος της τηλεόρασης είναι πολύ σκληρός. Ούτε μία τιμωρία δεν μπορείς να φας κι αμέσως θα βρεθεί κάποιος να σου πάρει τη θέση. Ή έστω να την διεκδικεί. Πάρε παράδειγμα την Έμυ Λιβανίου, η οποία άμα επέστρεψε από την... τριήμερη αποβολή της, είδε την καρεκλίτσα της κεντρικής παρουσιάστριας να έχει αλλάξει θέση και να έχει πάει δίπλα στους πανελίστες της.

Ωιμέ. Αυτό που φοβόταν, τελικά της συνέβη και το περίφημο «ουδείς αναντικατάστατος» ίσχυσε ακόμη κι εδώ. Βέβαια, τα πράγματα για την Έμυ δεν είναι και τόσο τραγικά. Εντάξει, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι πλέον κάθεται δίπλα στους υπόλοιπους, ότι ο συμπαρουσιαστής της, Χρήστος Τσεμπέρης αναβαθμίστηκε κι ότι μοιράζονται την καλημέρα και τα θέματα.

Ψιλά πράγματα. Πάντως, η Λιβανίου έδειχνε χαρούμενη που επέστρεψε στην εκπομπή (βέβαια, η περδικούλα της το ξέρει κατά πόσο το χάρηκε) κι ας μην είναι πια η... απουσιολόγος της τάξης. Αλλά και τι να κάνει; Να μιλήσει; Θα κινδυνεύσει με πενθήμερη αυτή τη φορά αποβολή και στο τέλος θα... μείνει από απουσίες! Είμαι, πάντως, περίεργη να δω τι θα γίνει με τον Γιώργο Λιάγκα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]